iPhone 7 Plus – marea revolutie pornita de catre Apple

iPhone 7 Plus da startul unei revolutii neasteptate in randul clientilor Apple, care ignora iPhone 7 in favoarea camerei duale.

Este cat se poate de clar faptul ca anul acesta iPhone 7 Plus este mult mai popular decat iPhone 7, cererea pentru acest dispozitiv fiind enorma in toate tarile in care au avut loc lansari. Desi Apple are stocuri ample de terminale iPhone 7, magazinele sale avand aproape orice fel de model si culoare in stoc, cu iPhone 7 situatiile sunt complet diferite.

iPhone 7 Plus este extrem de greu de gasit si asta nu doar in Romania, ci in toate tarile in care cei de la Apple vand in momentul de fata iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Camera duala implementata de catre compania Apple in acest smartphone a determinat o adevarata revolutie in randul preferintelor pentru iPhone, iar asta fara ca cei din Cupertino sa realizeze.

Practic, prin lansarea iPhone 7 Plus compania Apple a pornit o noua revolutie in lumea iPhone, motivandu-si clientii sa faca trecerea la ecranele mari, cu diagonala de 5.5 inch. 2016 a fost primul an in care clientii Apple au preferat sa cumpere un iPhone cu ecran de 5.5 inch in defavoarea unuia cu ecran de 4.7 inch, sau mai mic decat acesta.

iPhone 7 Plus – marea revolutie pornita de catre Apple

Desi lansarea iPhone SE parea sa dea de inteles ca exista foart emulti clienti Apple care doresc in continuare terminale iPhone cu ecrane de 4 inch, iPhone 7 PLus demonstreaza contrariul. Foarte multe persoane au decis sa cumpere iPhone 7 Plus in detrimentul iPhone 7, deoarece la terminalul mai mare exista adevarata schimbare de anul acesta.

Camera duala este principalul motiv pentru care foarte multa lume cumpara iPhone 7 Plus, iar asta deoarece performantele nu difera foarte mult fata de iPhone 6S, deocamdata. iPhone 7 nu are la fel de multe imbunatatiri fata de iPhone 6S pentru a motiva un upgrade, iar cu iPhone 7 Plus Apple isi directioneaza clientii spre terminalele cu ecrane mai mari.

Apple nu a preconizat o asemenea schimbare in preferintele clientilor sai si nu a produs suficient de multe terminale iPhone 7 Plus pentru a acoperi cererea si foarte multa lume a ramas dezamagita. In ciuda acestui lucru, multi oameni au refuzat sa cumpere iPhone 7, asteptand iPhone 7 Plus, iar asa Apple va trebui sa isi regandeasca strategiile de viitor.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus schimba serios preferintele clientilor Apple si ar putea convinge mai multi posesori de terminale Android sa cumpere iPhone.

iPhone 7 revolutie apple