Aplicatia Pokemon GO a fost actualizata, iata ce noutati ascunde

Aplicatia Pokemon GO a fost actualizata in cursul noptii trecute pentru a aduce o serie de imbunatatiri asteptate de ceva vreme.

Lansata de peste doua luni in Romania, aplicatia Pokemon GO a fost actualizata de catre compania Niantic, cea care in colaborare cu Nintendo a lansat cel mai popular joc al momentului, dar si unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor, cel putin conform statisticilor existente pana acum.

Actualizarea disponibila de aseara ne ofera posibilitatea de a vedea locatiile in care am capturat pokemoni, acestea fiind in afisate in ecranul cu informatii. Mai mult decat atat, trainerii pot incerca acum sa captureze pokemonii pe care ii intalnesc in calatoriile lor folosind Incense, dar si accesoriul Pokemon GO Plus.

Separat de acestea, a fost rezolvat un bug care genera blocarea aplicatiei la ecranul de incarcare, chiar si dupa repornirea sa, un alt bug care genera miscarea inceata a camerei in timpul bataliilor, alte buguri mai mici fiind deasemenea rezolvate.

  • Capture location: The location where a Pokémon was caught will now be displayed on their information screen.
  • Pokémon GO Plus and Incense: Trainers can attempt to capture Pokémon they encounter from using Incense with the Pokémon GO Plus accessory.
  • Fixed a bug that caused some users to get stuck on the loading screen, even after restarting the app.
  • Fixed a bug where the camera sometimes moved at slow speeds during battle.
  • Minor bug fixes

Aplicatia Pokemon GO poate fi descarcata gratuit din App Store urmand acest link.

pokemon go update ios

2 COMENTARII