Apple va anunta rezultatele financiare pe T3 2016 pe 27 octombrie

Pe 27 octombrie Apple va anunta rezultatele financiare pentru T3 2016, inclusiv vanzarile iPhone, iPad, Mac, incasarile si profitul.

In cursul noptii trecute compania Apple a anuntat data la care va prezenta rezultatele financiare pentru T3 2016, 27 octombrie fiind data in care vom afla aceste informatii. T3 2016 corespunde celui de-al patrulea trimestru fiscal in anul fiscal al companiei Apple, iar rezultatele pentru aceasta perioada sunt asteptate de catre foarte multi analisti americani.

Aceasta este prima raportare a rezultatelor financiare in care vor fi incluse vanzarile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar desi Apple nu le-a anuntat, cifra totala de terminale iPhone vandute in T3 2016 ne-ar putea oferi cateva indicii cu privire la succesul celor doua noi terminale lansate de catre Apple in aproape 60 de tari de pe glob pana acum.

Analistii au afirmat pana in prezent ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au avut vanzari dezamagitoare, insa pe 27 octombrie vom afla daca ei au avut intr-adevar dreptate, sau nu. Foarte multa lume se asteapta ca Apple sa anunte vanzari, incasari si profit mai slabe decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, insa desigur ca ar putea aparea si surprize.

Apple a estimat ca in T3 2016 va genera incasari de pana in 47.5 miliarde de dolari, mai mici decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. Daca acest lucru va fi adevarat, atunci Apple va avea din nou probleme cu pretul actiunilor, insa poate ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus o va salva.

apple rezultate financiare t3 2016

1 COMENTARIU