Views – primul album cu 1 miliard de ascultari in Apple Music

Albumul Views al artistului Drake a stabilit un record in Apple Music cu 1 miliard de ascultari generate in lumea intreaga de catre utilizatori.

Views este un album de muzica lansat de catre Drakein cadrul Apple Music, el fiind oferit in mod exclusiv timp de o saptamana de zile in cadrul platformei Apple. Atunci albumul s-a vandut intr-un milion de copii in doar o saptamana, reusind sa stabileasca un record in materie de vanzari si punand Apple Music in centrul atentiei pentru prima oara.

In aceeasi perioada, albumul Views a generat 250 de milioane de ascultari din partea utilizatorilor, insa acea cifra era doar inceputul unui album de succes. Conform unei imagini publicate in cursul noptii trecute de catre Drake, albumul Views este primul care a generat 1 miliard de ascultari din partea utilizatorilor serviciului Apple Music.

Pentru ca a avut succes in colaborarile cu Apple Music, Drake a lansat si un film scurt zilele trecute sub denumirea Please Forgive Me, el avand o durata de 22 de minute. Intregul film a fost inregistrat in cadrul unei singure saptamani in Johannesburg, Africa de Sud, inainte ca Drake sa isi inceapa cel mai recent turneu de concerte.

Apple Music Views 1 miliard

Filmul Please Forgive Me al lui Drake poate fi urmarit in intregime in aceasta pagina a Apple Music, insa doar daca aveti un abonament activ, in perioada de trial sau de plata, la Apple.