Asa arata Google Pixel XL

Google Pixel XL apare intr-o prima imagine in cursul acestei seri, terminalul urmand a fi prezentat oficial pe data de 4 octombrie.

13

Dimineata am vazut prima imagine cu Google Pixel, viitorul smartphone pe care compania Google intentioneaza sa il prezinte in cadrul unei conferinte in cursul zilei de 4 octombrie. Vorbim despre o imagine de presa pe care celebrul evleaks a reusit sa o obtina de la o sursa apropiata celor de la Google, iar acum vedem Google Pixel XL.

In imaginea de mai jos aveti viitorul smartphone cu ecran de 5.5 inch pe care compania Google urmeaza sa il lanseze oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Acest nou smartphone urmeaza sa fie un concurent direct pentru iPhone, el urmand a avea un pret de vanzare de 750 de dolari in SUA, exact precum iPhone 7 Plus in momentul de fata.

Conform unui set de specificatii aparute in cursul noptii trecute, acest smartphone urmeaza sa aiba un ecran de 5.5 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si o baterie de 3450 mAh. Separat, el va avea un procesor quad-core de 64 biti tactat la 2.0 GHz, plus o camera de 12 megapixeli si una de 8 megapixeli, un senzor de amprenta fiind montat pe carcasa.

Google Pixel XL este fabricat de catre compania HTC pentru cei de la Google si ar urma sa inlocuiasca versiunea mai scumpa a smartphone-urilor Nexus. Nu se stie deocamdata cand ar urma sa fie pus in vanzare acest smartphone, impreuna cu Google Pixel, dar probabil nu va trece foarte mult timp pana cand el va fi disponibil.

google pixel xl