Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 isi arata calitatea camerei intr-un clip video cinematic

iPhone 7 isi arata calitatea camerei intr-un clip video cinematic

Un nou clip video ne prezinta functia cinematica a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ea activandu-se in timpul inregistrarii de clipuri video in anumite conditii.

In cadrul prezentarii facute pentru iPhone 7 si iphone 7 Plus, compania Apple a pus accent pe faptul ca noile camere au efecte special include pentru a crea filme similare cu cele din cinema. Vorbim despre o serie de efecte pe care camerele le aplica in timpul inregistrarii de clipuri video pentru a le face sa para la fel de bune precum cele de la cinema.

Conform celor de la Apple, clipurile video inregistrate in conditii de luminozitate scazuta vor arata mult mai bine multumita noii camere cu deschidere f/1.8. Mai jos puteti vedea un clip video inregistrat in aceste conditii, iar el este cu adevarat remarcabil si este greu de crezut ca a fost facut folosind un smartphone.

“Videoclipurile înregistrate cu iPhone 7 într-un cadru mai întunecat vor arăta remarcabil mai bine, fiind îmbunătățite de stabilizarea optică a imaginii și de diafragma ƒ/1,8 complet nouă. Iar camera de 12 MP capturează videoclipuri la înaltă rezoluție, de până la 4K. Pentru ca tu să poți înregistra filme epice cu momente epice, chiar dacă lumina e slabă.” 

 • Srb Srb

  Superb

 • cezar

  Este o problema cu player-ul folosit. Nu arată durata filmului și nu pot derula.

 • Mircea Radulescu

  Arata bine pentru un telefon.

 • sync

  Poate is eu prea exigent, dar nu mi s-a parut nimic special la clipul asta!
  Promit!!! 😐