WhatsApp update rezolva problema sunetelor de notificari

Astazi aplicatia WhatsApp Messenger a fost actualizata de catre compania WhatsApp, noua versiune aducand rezolvarea unor buguri minore, dar mai mult decat atat. V-am vorbit zilele trecute despre problemele cu sunetele in iOS 10, iar cei de la WhatsApp au recunoscut problema in lista de schimbari publicata in AppStore pentru aplicatie.

Conform companiei WhatsApp, iOS 10 are un bug care impiedica redarea corecta a sunetelor aplicatiei pe iPhone pana in momentul in care terminalul este repornit. Din pacate, dezvoltatorii de la WhatsApp nu au gasit o rezolvare pentru aceasta problema, asa ca singura solutie a lor ramane depornire terminalelor noastre pentru a beneficia de sunetele standard din aplicatie.

  • Due to a bug in iOS 10, your notification sounds may not properly play until you restart your iPhone (press and hold the power and home buttons for 10 seconds).

WhatsApp Messenger este disponibila pentru descarcare din AppStore intr-un format compatibil cu terminalele iPhone urmand acest link.

whatsapp update problema ios 10