Prima Pagina iOS 10 iOS 10 probleme cu sunetele la notificarile Facebook, WhatsApp

iOS 10 probleme cu sunetele la notificarile Facebook, WhatsApp

iOS 10 a venit cu probleme pentru sunetele notificarilor aplicatiilor Facebook, WhatsApp, Facebook Messenger, sau viber.

Dupa lansarea iOS 10 foarte multi utilizatori au observat o problema foarte deranjanta cu unele dintre aplicatiile de mesagerie instalate in terminalele lor. Mai exact, se pare ca aplicatiile Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, etc, au acelasi sunet de notificare precum sunetul standard al aplicatiei Mesaje, Messages.

In esenta, atunci cand utilizatorii primesc o notificare pe Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp sau Viber, sunetul de alerta este similar cu cel pentru mesajele standard. Foarte multe persoane au intampinat aceasta problema dupa instalarea iOS 10 si desigur stiti ca nu puteti seta singuri sunetele care sunt redate la notificarile afisate de catre diverse aplicatii.

In aceasta idee, cum anume se poate rezolva problema si aduce lucrurile la normal ? Ei bine, unii utilizatori au descoperit ca o simpla repornire a terminalelor lor a rezolvat problema. O inchidere completa a dispozitivului folosind butonul Power si sliderul pentru inchidere, apoi o redeschidere folosind acelasi buton, a readus lucrurile la normal.

iOS 10 probleme cu sunetele la notificarile Facebook, WhatsApp

Aceasta a fost totusi situatia cea mai simpla, deoarece alti utilizatori nu au avut noroc cu ea, dar o reinstalare a aplicatiilor cu probleme a readus lucrurile la normal. Desigur ca nu este chiar atat de logic sa reinstalezi aplicatii doar pentru ca sunetul de notificare nu este redat corect, insa aceasta a fost singura solutie rapida pentru problema aceasta pentru multi.

Nimeni nu stie de ce sunetele pentru aplicatiile Facebook, Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, etc, sunt similare cu cele pentru mesajele standard. Compania Apple nu a oferit vreo explicatie, insa totul are legatura cu modul in care a fost gandit iOS 10 si cu diverse schimbari implementate de catre compania Apple pentru el vara aceasta.

Din pacate alte solutii in afara celor mentionate mai sus nu exista si nu veti putea modifica sunetele de notificare pentru aplicatii, decat daca ele au un meniu special care sa va permita asta.

ios 10 probleme sunete notificari

 • Srb Srb

  pe WhatsApp totul este ok.Adica ce sunet selectezi in settings din WhatsApp ala va fi 🙂

 • Dragos

  Daca instalezi aplicatiile dupa ce instalezi ios 10 au sunetele care trebui, altfel au sunetele standard.

 • Bogdan

  Mi s a intamplat si mie cu fb messenger. Dar am crezut ca ei l au schimbat ca si asa nu zic ce fac

 • Gica

  Am avut problema asta la facebook messenger dar din ce imi amintesc inainte puteai sa schimbi sunetele in notificari, acum de ce nu se mai poate?

 • george

  Știe cineva cum se activează al doilea difuzor(cel din locul mufei de casti) la ip7? Ms

 • Andrei

  Eu am o bratara huawei , doar dupa reset din setati merg notificarile , daca fac din itunes nu merge

 • Dar cine spune ca este dezactivat ?

 • claudiu77

  George, acela nu este difuzor, ci are funcție de ventilație …

 • george

  🙂 ms claudiu77! Puteam tot cauta prin setări

 • iTu

  Eu nu am problema asta, fiecare are sunetul de notificare cu l-am setat. Eu am instalat aplicatiile dupa ce am instalat iOS 10 si nu OTA.

 • sawrl

  acolo nu este difuzor! mai cauta ce a pus apple acolo!

 • ibadea

  Am avut problema cu sunetulbla notificare, si-a revenit a doua zi

 • Nu înțeleg de ce se complică lumea. Dacă îți iei Android poți să îți schimbi sunetul de notificări pentru orice aplicație de genul cu orice sunet vrei.

 • Adrian F

  Eu am rezolvat prin restart (aplicatia Viber avea problema asta )