iOS 10 este instalat pe mai multe iDevice-uri decat iOS 9

iOS 10 a fost instalat deja pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 9, insa nu a depasit rata de adoptie de anul trecut.

iOS 10 este deja instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri decat iOS 9, conform unor date oferite de catre o companie specializata pe monitorizarea sistemelor de operare globale. In graficul de mai jos puteti observa ca iOS 10 ar fi instalat deja pe 48.16% dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile cu el si active in lumea intreaga.

iOS 9, in schimb, este instalat pe 48.79 dintre iDevice-urile active si compatibile din lumea intreaga, diferenta dintre cele doua sisteme de operare fiind mai mica de 1%. Compania Apple a lansat pana acum trei versiuni ale iOS 10, cea initial, iOS 10.0.2, dar si iOS 10.1, aceasta din urma fiind deocamdata disponibila doar in versiune beta.

Desi iOS 10 a fost lansat deja de doua saptamani, el nu are o rata de adoptie la fel de mare precum cea a iOS 9, acel sistem de operare ajungand pe 54% dintre iDevice-uri in mai putind e doua saptamani. Putem observa acum ca la peste 2 saptamani dupa lansarea iOS 10, acest sistem de operare este totusi la 6 procente in spatele celui oferit anterior.

Explicatii pentru aceasta diferenta se pot gasi foarte usor, insa nu trebuie uitat faptul ca prin lansarea iOS 10, Apple a lasat in urma unele iDevice-uri care reprezinta un procent serios din numarul de terminale active global. Chiar si asa, faptul ca el nu a depasit iOS 9 in ceea ce priveste rapiditatea cu care a fost adoptat, ar trebui sa le dea de gandit celor de la Apple.

ios 10 rata instalare

Articolul precedentFacebook Messenger update a fost lansat in AppStore
Articolul următorIata cum aprinzi Apple Watch 2 folosind coroana digitala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.