iOS 10 este instalat pe mai multe iDevice-uri decat iOS 9

iOS 10 a fost instalat deja pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 9, insa nu a depasit rata de adoptie de anul trecut.

iOS 10 este deja instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri decat iOS 9, conform unor date oferite de catre o companie specializata pe monitorizarea sistemelor de operare globale. In graficul de mai jos puteti observa ca iOS 10 ar fi instalat deja pe 48.16% dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile cu el si active in lumea intreaga.

iOS 9, in schimb, este instalat pe 48.79 dintre iDevice-urile active si compatibile din lumea intreaga, diferenta dintre cele doua sisteme de operare fiind mai mica de 1%. Compania Apple a lansat pana acum trei versiuni ale iOS 10, cea initial, iOS 10.0.2, dar si iOS 10.1, aceasta din urma fiind deocamdata disponibila doar in versiune beta.

Desi iOS 10 a fost lansat deja de doua saptamani, el nu are o rata de adoptie la fel de mare precum cea a iOS 9, acel sistem de operare ajungand pe 54% dintre iDevice-uri in mai putind e doua saptamani. Putem observa acum ca la peste 2 saptamani dupa lansarea iOS 10, acest sistem de operare este totusi la 6 procente in spatele celui oferit anterior.

Explicatii pentru aceasta diferenta se pot gasi foarte usor, insa nu trebuie uitat faptul ca prin lansarea iOS 10, Apple a lasat in urma unele iDevice-uri care reprezinta un procent serios din numarul de terminale active global. Chiar si asa, faptul ca el nu a depasit iOS 9 in ceea ce priveste rapiditatea cu care a fost adoptat, ar trebui sa le dea de gandit celor de la Apple.

ios 10 rata instalare

2 COMENTARII

  1. Eu nu știu de ce mai lansează update cei de la Apple dacă nu își mai are rostul ptr cei cu ip6. Are Srb o gândire ca ma bucura ca exista.