Iata cum aprinzi Apple Watch 2 folosind coroana digitala

Pentru Apple Watch 2, compania Apple a implementat un nou mod de a porni ecranul prin simpla rotire a coroanei digitale.

Pentru Apple Watch 2 compania Apple a implementat o noua metoda de a aprinde ecranul si a vedea informatiile, ea fiind numita Wake Screen on Crown Up. Separata de cea numita Wake Screen on Wrist Raise, primane permite sa folosim coroana digitala pentru a porni usor ecranul ceasului si a vedea informatiile afisate pe el.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza acest nou sistem, el fiind ideal pentru diminetile in care ne trezim si nu dorim sa avem o lumina puternica de la ceas in ochi. Practic, dupa activarea functiei, ecranul Apple Watch 2 va putea fi aprins prin simpla miscare a coroanei digitale, intregul sistem fiind mai mult decat util pentru clientii Apple.

Aceasta functie si cea pentru aprinderea ecranului cand ridicam mana pot fi folosite in tandem, compania Apple permitand activarea ambelor functii simultan.

3 COMENTARII

  1. Da este o funcție mirifica. Fără ea nu puteam dormi noaptea si asta vine din partea unui consumator de produse Apple. Ce bine ca nu am creierul spălat …