iPhone 7 si iOS 10 promovate intr-o reclama Apple

Balloons este numele unei noi reclame in care Apple promoveaza iPhone 7 si iOS 10 pentru clienti sau potentialii clienti din lumea intreaga, asta in conditiile in care stocurile din magazine sunt practic inexistente. Numele reclamei are legatura cu iOS 10 si functia care ne permite sa umplem ecranul aplicatiei Mesaje, Messages cu baloane.

Actiunea reclamei are la baza urmarirea unui balon care se plimba prin diverse scene, ajungand intr-un final langa o serie de alte baloane, incheierea aducandu-i la fereastra unei persoane. Doar finalul reclamei face legatura dintre iPhone 7 si iOS 10, care are aceasta functie, compania Apple gandind totul destul de ciudat de aceasta data.

Apple a publicat o varietate de reclame pentru a promova iPhone 7, insa aceasta este prima in care promoveaza si iOS 10, lansat acum doua saptamani pentru utilizatori. Aplicatia Mesaje a venit cu foarte multe schimbari din partea Apple, iar promovarea lor este o idee foarte buna pentru a convinge mai multa lume sa instaleze actualizarea.

https://www.youtube.com/watch?v=XR6JtMIdMuU

Articolul precedentGalaxy Note 8 imprumuta camera duala din iPhone 7 Plus
Articolul următorAlto’s Adventure are haptic feedback pe iPhone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.