iPhone 7 si iOS 10 promovate intr-o reclama Apple

Balloons este numele unei noi reclame in care Apple promoveaza iPhone 7 si iOS 10 pentru clienti sau potentialii clienti din lumea intreaga, asta in conditiile in care stocurile din magazine sunt practic inexistente. Numele reclamei are legatura cu iOS 10 si functia care ne permite sa umplem ecranul aplicatiei Mesaje, Messages cu baloane.

Actiunea reclamei are la baza urmarirea unui balon care se plimba prin diverse scene, ajungand intr-un final langa o serie de alte baloane, incheierea aducandu-i la fereastra unei persoane. Doar finalul reclamei face legatura dintre iPhone 7 si iOS 10, care are aceasta functie, compania Apple gandind totul destul de ciudat de aceasta data.

Apple a publicat o varietate de reclame pentru a promova iPhone 7, insa aceasta este prima in care promoveaza si iOS 10, lansat acum doua saptamani pentru utilizatori. Aplicatia Mesaje a venit cu foarte multe schimbari din partea Apple, iar promovarea lor este o idee foarte buna pentru a convinge mai multa lume sa instaleze actualizarea.

https://www.youtube.com/watch?v=XR6JtMIdMuU