Galaxy Note 8 imprumuta camera duala din iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o camera duala, precum iPhone 7 Plus, conform unui brevet de inventie inregistrat zilele trecute coreenilor.

26

Camera duala din iPhone 7 Plus urmeaza sa ajunga si in viitorul sau concurent pe piata pentru clientii globali, mai exact Galaxy Note 8, succesorul esecului numit Galaxy Note 7. Acum cateva saptamani au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca Galaxy Note 8 va veni cu o camera duala, iar acum avem si o oarecare confirmare pentru acest lucru.

Mai exact, un brevet de inventie inregistrat de catre Samsung la scurt timp dupa prezentarea iPhone 7 da de inteles ca o camera duala va fi folosita in Galaxy Note 8. In brevetul de inventie inregistrat deocamdata doar in Coreea de Sud pentru Samsung, este prezentata o noua interfata pentru aplicatia Camera, care permite efectuarea de zoom pe poze.

Aplicatia Camera din actualele smartphone-uri Samsung are deja optiunea de a face zoom pe poze, insa un Galaxy Note 8 cu o camera cu zoom optic va avea nevoie de o interfata diferita. Apple a implementat schimbari pentru aplicatia Camera a iPhone 7 Plus pentru a implementa aceasta functie, asa ca de ce nu am vedea ceva similar la Galaxy Note 8 ?

Galaxy Note 8 imprumuta camera duala din iPhone 7 Plus

Desigur ca gandul tuturor se duce la Galaxy Note 8 pentru implementarea acestei functii, insa ea ar putea ajunge la fel de usor chiar si in Galaxy S8, sau Galaxy S8 Edge anul viitor. Aceste doua smartphone-uri vor fi lansate cu 4 luni inaintea Galaxy Note 8, iar Samsung va avea un imens avantaj in fata Apple daca va reusi sa implementeze o camera duala in ele.

Anul acesta Samsung a lansat Galaxy S7 Edge cu o camera extraordinara, superioara celor din iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, insa superioara chiar si celei implementate in iPhone 7. Nu stim deocamdata daca este mai buna decat cea din iPhone 7 Plus, insa diferente mari exista fata de fratele sau mai mic, asa ca ramane de vazut ce vor decide expertii.

galaxy note 8 camera duala iphone 7 plus

M-as bucura sa vad o camera duala in Galaxy S8 Edge deoarece implementarea sa ar pune mare presiune pe compania Apple sa inoveze mai mult cu camerele iPhone 8 Plus. Desigur ca Samsung stie mai bine cum isi implementeaza functiile, insa cu cat vor ajunge mai repede aceste camere duale in produsele sale, cu atat va fi mai bine pentru noi.