Un iPhone 7 a explodat in timpul livrarii catre client

Un prim caz al unui presupus iPhone 7 explodat in timp ce era in livrare catre client a fost raportat, fara a fi oferite si informatii suplimentare.

In imaginea de mai jos puteti vedea primul iPhone 7 explodat, sau cel putin asta sustine un utilizator al Reddit care a publicat imaginea de mai jos, in care se pare ca ar fi un iPhone 7. El sustine ca terminalul asa i-ar fi fost livrat, dispozitivul parand sa fi explodat in timpul transportului, inainte de a ajunge efectiv la client pentru a fi utilizat.

Alte poze nu exista cu acest terminal, iar utilizatorul nu a oferit alte informatii privind acest presupus iPhone 7 explodat, asa ca priviti lucrurile ca atare. Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate acum 2 saptamani, pana in momentul de fata nu a fost publicat vreun alt incident privind vreo alta explozie a vreunei baterii.

Desi in mod normal bateria despica partea inferioara a terminalului cand se umfla si explodeaza, in imaginea de mai jos puteti vedea ca partea superioara a iPhone 7 s-a desprins. Fara alte poze care sa confirme posibile probleme cu bateriile, s-ar putea trage concluzia ca in realitate problema ar putea avea o cu totul alta baza decat bateria.

Indiferent de situatie, deocamdata vorbim despre un prim presupus iPhone 7 explodat in timp ce era livrat catre client, deci nu in timp ce era incarcat sau folosit. Este greu de spus cat de reale sunt informatiile furnizate, sau daca terminalul este intr-adevar un iPhone 7, avand in vedere ca ni se arata doar o singura poza cu panoul sau frontal.

Ca sa fiu complet sincer, n-as sari deocamdata calul sa spun ca iPhone 7 are probleme cu bateria, cel putin nu pana cand mai apare un caz cu adevarat credibil.

UPDATE: O a doua poza a aparut online, ea confirma faptul ca vorbim despre un iPhone 7 Plus.

iphone 7 explodat

iphone 7 explodat 1