Primele carcase iPhone 7 Plus sunt de fapt pentru 7 Pro

Primele carcase iPhone 7 Plus sunt fabricate in baza unor schite gresite, astfel ca au taieturi nepotrivite precum cea pentru Smart Connector.

Din pacate in momentul de fata nu exista prea multe carcase pentru iPhone 7 Plus pe piata, iar cele care exista nu sunt facute dupa anuntarea produsului, ci cu mult inainte. Vorbesc despre acele carcase care au fost fabricate in baza schitelor pentru iPhone 7 Plus aparute direct din China, ele fiind vandute acum ca fiind compatibile cu noul terminal.

In imaginea de mai jos puteti vedea o carcasa Vetter care mi-a ajuns astazi pentru iPhone 7 Plus, ea fiind facuta de fapt pentru iPhone 7 Pro, care ar fi trebuit sa aiba si un Smart Connector. Puteti vedea acea gaura in carcasa la baza terminalului, ea trebuind sa permita accesarea Smart Connectorului, dar acum este doar o prezenta ciudata in intregul ansamblu.

N-as putea sa va spun cate dintre carcasele vandute acum pentru iPhone 7 Plus au taieturi ciudate de acest gen, insa probabil exista foarte multe, avand in vedere ca ele au fost fabricate in China inaintea prezentarii, din moment ce sunt disponibile acum pe piata. In aceasta idee, nu va recomand sa cheltuiti acum foarte multi bani pe o carcasa, decat daca o verificati in prealabil.

Din pacate magazinele online nu verifica produsele de acest gen, chiar daca ele sunt de renume, asa ca utilizatorul primeste in final un produs ciudat, prost fabricat. V-as recomanda sa va feriti de carcasele Vetter pentru iPhone 7 Plus, si sa le cumparati doar daca veti reusi sa o probati in prealabil, altfel veti avea taieturi de acest gen pe ele.

iphone 7 plus carcasa vetter

 

11 COMENTARII

  1. Nu-mi plac foliile, eu voiam o carcasa de silicon, asta e de silicon, dar e taiata cam prost :))) Am luat ceva ca sa am pana cand apar cele facute dupa prezentare.

  2. Pe 6S Plus am o husa de silicon cumparata de la Orange si e foarte ok. Problema e ca inca nu au in vanzare, iar cele care sunt acum sunt facute cu specificatii de schite, inclusiv cele de la Spigen, deci ar putea fi unele probleme la gauri pentru camera, porturi, etc.