Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus aruncat de pe cea mai inalta cladire din lume

iPhone 7 Plus aruncat de pe cea mai inalta cladire din lume

iPhone 7 Plus a fost aruncat de pe cea mai inalta cladire din lume, hotelul Burj Khalifa din Dubai, iar in clipul video de mai jos puteti vedea intreaca actiune. Cel care a pacalit oamenii sa isi gaureasca iPhone 7 cautand un port audio de 3.5mm, s-a urcat pe cea mai inalta cladire din lume pentru a ne arata cat de bine rezista acest smartphone la impact.

Un iPhone 7 Plus jet black este aruncat de pe Burj Khalifa in tentativa de a face un act inedit, iar dupa cum probabil va imaginati, terminalul nu a mai fost gasit. Aruncarea de la peste 800 de metri inaltime i-a fost fatala terminalului, iar asta era de asteptat avand in vedere ca a fost aruncat intr-un mediu in care exista doar ciment si nimic care sa-i atenueze caderea.

Ca sa fiu sincer, pare destul de ciudat faptul ca au reusit sa arunce acel iPhone 7 Plus de pe Burj Khalifa fara sa-i opreasca vreo persoana, terminalul parand sa zboare intr-o directie in care se puteau afla persoane. In orice situatie, pana cand va fi demonstrat ca acest clip ar putea fi fals, ceea ce trebuie sa tineti minte este ca iPhone 7 Plus nu trebuie aruncat de pe cladiri inalte.

 • Dan.B

  Nu pare a fi fals video-ul….Oricum niste cretini, puteau sa omoare pe cineva..

 • PaulKonstantin

  daca il aruncau pe ciment nu se strica, dar era beton si s-a stricat … just sayin’ 😛

 • terrymada

  Alt test stupid

 • terrymada

  Lol PaulKonstantin:)

 • Dan Diaconu

  Daca avea Air Drop activat, nu mai patea nimic telefonul, iar proprietarul il putea gasi fara probleme.

 • Mircea Radulescu

  Se urca pana la jumatatea cladirii, deci nu sunt 800m, iar daca ii vedeau arabii ii arestau direct. Poate a cazut pe terasa de la mezanin.