Asa arata o clona MacBook Air (VIDEO)

In China a fost lansata recent una dintre cele mai noi clone MacBook Air, ea semanand extrem de bine cu produsul real, specificatiile dezamagind totusi.

China este plina de produse surprinzatoare, iar printre ele se numara si o clona a MacBook Air, care abia a fost lansata de catre un producator local pentru clientii interesati. Cu un pret de aproximativ 400 de dolari, aceasta clona MacBook Air seamana foarte bine cu un produs al Apple in exterior, insa desigur ca ruleaza Windows, are alte componente si nu ofera o autonomie la fel de buna.

In materie de specificatii, vorbim despre un procesor quad-core Intel Celeron 1037U, 2 GB RAM, un SSD cu 32 GB spatiu de stocare, deci nu ceea ce este mentionat pe cutie. Ecranul are diagonala de 13.3 inch si rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, carcasa fiind facuta in totalitate din aluminiu, asa cum se intampla si in cazul produsului real.

Bateria implementata are doar 4000 mAh, deci ofera o autonomie foarte slaba, placa grafica incorporata fiind o versiune foarte slaba a Intel HD Graphics. Chiar daca vorbim despre o tentativa foarte proasta de a face o clona a MacBook Air, foarte multe persoane sunt interesate sa cumpere asemenea produse in China, in principal din cauza pretului.

Cu 400 de dolari nu prea poti cumpara un laptop mai bun, iar din moment cel el arata identic cu un MacBook Air, chinezii sunt cu atat mai multumiti de rezultat. Cei de la Apple nu prea pot face mare lucru in a impiedica lansarea acestor produse pe pietele din China, asa ca vom vedea mai multe precum acesta, el fiind recent lansat.