Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vs iPhone 7 Plus – testul profesional de performante

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus – testul profesional de performante

Cat conteaza cei 3 GB RAM ai iPhone 7 Plus in comparatie cu cei 2 GB ai iPhone 7 ? Ei bine clipul video de mai jos demonstreaza foarte clar ca acel GB de RAM suplimentar din iPhone 7 Plus are rolul sau si ofera performante mai bune pentru noul smartphone al companiei Apple, asa cum probaibl unii se asteptau de la noul dispozitiv.

In clipul video de mai jos veti vedea o comparatie detaliata intre performantele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste deschiderea si folosirea unor aplicatii. In test iPhone 7 Plus termina mai repede cu 10 secunde fata de iPhone 7, iar asta pentru ca smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch are 3 GB RAM si tine mai multe aplicatii deschise in background.

Era de asteptat ca acest GB suplimentar de RAm sa faca diferenta intr-un fel sau altul intre performantele celor doua dispozitive, iar acum vedeti si exact ce ofera el.

 • adi

  Spre sfârșitul primului test îl ajunsese 7-le dar l-a luat iar plusul la reîncărcare

 • V.P

  1GB RAM in plus face diferenta .

 • De ce, tu folosesti aplicatiile in alt mod, sau cum ?

 • csi

  Nimeni nu deschide si inchide aplicatii una dupa alta fara sa le foloseasca , ca sa vada daca 100 de aplicatii si jocuri se deschid-redeschid mai repede. E clar ca de la un numar de aplicatii incolo , memoria se va umple si sistemul de operare le va opri pe unele sau pe primele deschise .
  In viata reala deschidem una-doua-trei aplicatii , le folosim si le oprim .
  Unele raman in memorie altele nu , depinde ce functii au .
  Nu o sa observi niciodata mare diferenta la timpul de deschidere a unei aplicatii care a fost folosita odata si va fi refolosita peste cateva ore sau zile .
  Testul e total irelevant si mai ales neprofesional . Singura modalitate de a compara este timpul de deschidere a fiecarei aplicatii in parte – acolo se vede diferenta – daca exista si tot de acolo deducem adevarata experienta de utilizare .

 • Nu compara stilul tau de a folosi un smartphone cu ceea ce fac oamenii. Am vazut foarte multe persoane care au cate 5 – 10 aplicatii lasate in fundal. De ce ? Pentru ca nu isi bat capul sa le inchida. Asta e si ideea din spatele iPhone si iOS, sa nu-ti bati capul cu aplicatiile din fundal.

 • Floriq

  Eu nu imi dau seama ce face 1gb ala in plus;bine, am tel de ieri ce-i drept

 • V.P

  Pai face , pana acum iPhone 6/6s ajutat de rezolutia ecranului 750 p reusea sa bata 6/6S Plus cu ecran Full Hd ambele avand cantitate egala de RAM . Uite acum situatia se schimba radical .

 • csi

  Sistemul de operare va decide ce ramane in fundal si ce nu .
  Iar 5-10 aplicatii pot sa ramana in fundal , nu pot sa ramana toate alea care se deschid in prostie in testele astea .
  Oricum e clar ca mai multa memorie ajuta – e bine ca a ajuns si Apple si fanii la concluzia asta , dupa ce au negat-o ani de zile .

 • Srb Srb

  te iubesc

 • Floriq

  Bine punctat si corect