iPhone 7 – adaptor pentru incarcat si muzica

Solutia pentru cea mai mare problema a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lipsa portului audio, par sa fie una destul de simpla, folosirea de carcase si adaptoare speciale. Mai exact, in ultima vreme au inceput sa apara tot mai multe accesorii care ne permit sa ascultam muzica si sa ne incarcam terminalele simultan, iar astazi va vorbesc despre unul creat de catre Fstop Labs.

In imaginile de mai jos il puteti vedea si observati ca vorbim despre un accesoriu foarte simplu, de mici dimensiuni, care simplifica in totalitate procesul de ascultare a muzicii si de incarcare. El se introduce in portul Lightning al iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar are inclus un port audio de 3.5mm, plus un port Lightning pentru incarcarea terminalului.

Microfonul nu va functiona pentru apeluri, insa macar veti putea asculta muzica la iPhone 7 sau iPhone 7 Plus in timp ce il incarcati, lucru imposibil fara un asemenea accesoriu. In ciuda faptului ca nu ofera optiunea de a si vorbi la el in efectuarea de apeluri telefonice, accesoriul este o alternativa buna pentru cei care au nevoie de incarcare in timp ce asculta muzica.

In momentul de fata puteti cumpara acest accesoriu din aceasta pagina la pretul de 26 de dolari, in care nu este inclus si transportul, el urmand a intra in stoc in 14 octombrie. In lunile urmatoare vor aparea tot mai multe produse de acest gen pe piata deoarece cererea pentru ele este foarte mare, multa lume fiind nemultumita de ceea ce a creat Apple.

  • Lightning To 3.5mm Power Audio Adapter Cable for iPhone 7 and iPhone 7 Plus
  • Designed for iPhone 7 and iPhone 7 + Plus
  • Listen to music and charge your phone at the same time
  • No charging, nor software required. Just plug your existing headphones / earphones into the jack.
  • Please note: No Microphone support (Cannot user microphone to answer calls)

iphone 7 adaptor muzica incarcare

iphone 7 adaptor muzica incarcare 1