Prima Pagina iPhone 7 Apple investigheaza primul iPhone 7 explodat

Apple investigheaza primul iPhone 7 explodat

Apple investigheaza cazul primului iPhone 7 Plus explodat pentru a afla care este cauza umflarii bateriei in timpul livrarii catre client.

Zilele trecute v-am vorbit despre un prim caz al unui iPhone 7 Plus care ar fi explodat in timp ce era livrat unui client din SUA, dar desigur ca nimic nu a confirmat teoria. Imaginile cutiei arse si a terminalului iPhone 7 Plus distrus au facut inconjurul internetului si au ajuns inclusiv in atentia companiei Apple, care a pornit o investigatie in acest sens.

Cei de la Apple au contactat persoana care a publicat imaginile de mai jos afirmand ca terminalul iPhone 7 Plus asa i-ar fi fost livrat, cutia avand o gaura serioasa in partea inferioara. Apple nu a comentat situatia, insa a se pare ca va inlocui terminalul barbatului fara a-i percepe vreun ban, asa cum este si normal in sitautiile de acest gen.

Uitandu-ne totusi la imagini, putem observa ca problema nu pare sa fie chiar atat de simpla, modul in care este distrusa cutia terminalului, dar si carcasa ridicand multe semne de intrebare. Carcasa terminalului este indoita intr-un mod atipic pentru o baterie explodata, insa ambajul are o gaura in partea inferioara, dar este in mod clar lovit.

Apple investigheaza primul iPhone 7 Plus explodat

iphone 7 plus explodat imagini

Din aceste imagini de inalta rezolutie, ambalajul iPhone 7 Plus pare sa fi fost lovit serios, iar daca un impact a avut loc, atunci bateria ar fi putut exploda in urma sa. Este clar ca in interiorul ambalajului exista urmele unei baterii care s-a fisurat, insa nu vorbim despre o distrugere substantiala a acestuia.

Din moment ce Apple inlocuieste terminalul iPhone 7 Plus al carui baterie a explodat, este clar ca vina nu ii apartine clientului, deci exista doua posibilitati : fie bateria a fost intr-adevar defecta si s-a fisurat de una singura, fie firma de curierat nu s-a purtat chiar atat de atent cu produsul pe care trebuia sa il livreze la client.

iphone 7 plus explodat imagini 1

Inainte sa tragem concluzia ca aici este vorba despre o baterie cu probleme, ar trebui sa asteptam sa vedem ce spune Apple, insa nimeni nu poate nega faptul ca aceasta s-a fisurat. Motivul fisurii ramane a fi elucidat, insa nu trebuie sa uitam nici ca ieri a aparut un alt caz al unei baterii umflate in iPhone 7 Plus, deci va fi interesant de vazut ce se va intampla in viitor.

Voi ce parere aveti ?

iphone 7 plus explodat imagini 4

iphone 7 plus explodat imagini 3

iphone 7 plus explodat imagini 2

 • Bogumir81

  Cred că a primit o lovitură serioasă în timpul transportului!

 • Sunny2012

  Apropo de baterie ..Usage 8 ore și 36 minute cu 40 ore și 22 minute. Mai am 1%. Zic ca e bine 🙂

 • Mihai

  Sa avem pardon! Orice cutie, la o temperatura de 200-300 de grade, se deformeaza! Nu pare un ambalaj lovit si nu exista o situatie, pentru ca am invatat chimie, unde ceva explodeaza din senin. Daca a existat un scurt-circuit la acumulator, baterie avea bunicul la lanterna, atunci reactia exoterma incepe cand litiul i-a contact cu aerul, mai exact cu oxigenul din aer. E greu sa strambi o cutie la transport si sa indoi si terminalul in asa hal in cat sa sa taie folia de protectie a acumulatorului, fapt stiu de Apple si urmat de reactia pe masura prin inlocuire!

 • eugen

  inseamna ca nu ai vazut coletele manipulate de fancourier sa vezi ce fel imi ajung la clienti in tara :)))) de ex saptamana asta un imac la care am muncit o ora sa il ambalez in folii cu bule plus burete pluc cartoane tot a ajuns spart de la Galati la Bucuresti…cu tot cu cateva stickere de fragil aplicate peste tot inutil…au dat cu coletul de pamant pana a ajuns bucati efectiv sticla

 • Srb Srb

  e super bine,probabil ai iphone 7 plus nu?

 • Srb Srb

  cum a zis colegul unii curieri sunt de toata jena…dar cumva iti dau dreptate orice impact intr-o cutie atat de compacta nu stiu daca ar fi putut declansa acumulatorul,dar apple inlocuieste terminalul mai mult ca sigur pe banii firmei de curierat

 • Visan Teodor

  Sau poate l-ai trimis spart deja?

 • Srb Srb

  “Serban,please tell us, you are trolling or that your sarcasm skills are beyond our mortal capabilities.”

 • iTu

  pachetul a primit o lovitura zdravana, daca exploda bateria hartia nu se rupea asa. e normal ca daca bateria se indoaie sa si “explodeze”.

 • iTu

  in poza cu cutia fotografiata din spate ti se pare ca nu e o lovitura???? atunci e clar esti unul din cei cu “pixelu albastru”. iPhonul asta e indoit in parte de jos, cel putin asa deduc eu din poze. gandestete ca iphonul in pachet e in partea din fata, adica pune un iPhon in cutia originala cu partea din fata pe asfalt si loveste-l cu o tzeava prin partea din spate. ia sa vezi ce se intampla.