Cum obtii efectul bokeh pe iPhone 7 si alte iPhone

Functia Portret a iPhone 7 Plus poate fi obtinuta cu 3 aplicatii din AppStore, compatibile cu iPhone 7, sau alte modele de iPhone si iPad.

Daca va place functia Portret a iPhone 7 Plus care aplica un efect de tip bokeh pentru poze si o doriti pe iPhone 7, sau alte terminale iPhone, ei bine acum o puteti avea. O serie de aplicatii din AppStore va permit sa aplicati exact acelasi efect pentru pozele inregistrate folosindu-va terminalele, iar asta fara chiar atat de mult efort precum v-ati imagina.

Astazi va vorbesc despre 3 aplicatii pentru iPhone, iPod Touch si chiar iPad, ele permitand aplicarea de focalizare selectiva dupa inregistrarea pozelor folosind terminalele. Rezultautl final este similar functiei Portret din iPhone 7 Plus, diferenta stand in faptul ca va trebui sa editati pozele dupa inregistrare si ca nu vedeti in timp real cum arata versiunea finala.

Chiar si asa, daca nu aveti iPhone 7 Plus, dar totusi doriti sa beneficiati de efectul bokeh pe pozele voastre, indiferent ce terminala veti, atunci aceste aplicatii sunt cea mai simpla solutie. Desigur ca puteti edita pozele si pe calculator cu software avansat, insa asta presupune o multitudine de alte cunostinte pe care foarte multi nu le au, din pacate.

Cum obtii efectul bokeh pe iPhone 7 si alte iPhone

Cele trei aplicatii care sunt capabile sa aplice focalizare selectiva si efect de bokeh pentru pozele inregistrate de catre voi sunt :

Avand in vedere ca aceste poze fac toate modificarile dupa inregistrarea poze si folosesc un algoritm diferit de cel al Apple, rezultatul final nu va fi identic. Desi calitatea pozelor nu va fi la fel de buna, veti avea totusi un rezultat apropiat, fara a cheltui o suma mare de bani pentru a va indeplini obiectivul final.

Functia Portret a iPhone 7 Plus este una dintre cele mai apreciate functii noi ale smartphone-ului si asta multumita usurinte cu care putem face poze ce au efecte similare celor aplicate de catre aparate DSLR. Aceste aplicatii va vor ajuta sa obtineti rezultate foarte similare si asta la un cost mult mai mic.

aplicatii iphone poze bokeh portret