iPad Pro – trei noi modele lansate in 2017

Trei noi modele ale iPad Pro vor fi lansate in primvara anului 2017 de catre Apple, compania pregatind schimbari majore pentru serie.

Compania Apple intentioneaza sa standardizeze seria iPad Pro incepand de anul viitor, nu mai putin de trei modele de tablete din aceasta serie urmand a fi lansate. Informatiile vind astazi multumita unor surse asiatice ale celor de la Apple, cele trei noi modele ale iPad Pro fiind in productie de cateva luni, dar deocamdata nefinalizate pentru a fi vandute.

iPad Pro 12.9 inch

Prima schimbare facuta de catre compania Apple pentru seria iPad Pro va fi actualizarea modelului cu ecran de 12.9 inch anul viitor, acesta urmand a avea o camera de 12 megapixeli. Apple va include deasemenea si noul flash LED True Tone, pentru a facilita inregistrarea de poze cat se poate de bune in conditiide luminozitate scazuta.

Mai mult decata tat, ecranul True Tone Display al iPad Pro 9.7 inch va fi deasemenea inclus, el urmand a avea suport pentru standardul DCI-P3, deci si Wide Color. Apple va permite afisarea unei game mult mai variate de culori pe noul sau ecran, deci utilizatorii se vor bucura de o experienta mult mai buna de a-si folosi tabletele zilnic.

iPad Pro 7.9 inch

iPad Mini 4 va avea in sfarsit o succesoare, iar aceasta va purta denumirea iPad Pro 7.9 inch, compania Apple urmand a implementa in ea un Smart Connector, dar si 4 difuzoare stereo. Mai mult decat atat, camera de 12 megapixeli cu True Tone Flash va face deasemenea parte din tableta pentru inregistrarea de poze cat mai bune.

Desigur ca ecranul cu suport DCI-P3 va fi integrat pentru afisarea unei game mai mari de culori si a unor imagini cat mai naturale, deci aici vorbim despre egalitate intre toate noile tablete iPad Pro ale Apple.

iPad Pro 10.1 inch

Cea mai mare schimbare pregatita de catre compania Apple pentru seria de tablete iPad este lansarea unei iPad Pro 10.1 inch in locul modelului cu ecran de 9.7 inch disponibil acum. Apple va creste diagonala ecranului, iar tableta va fi mai lunga cu 10mm si mai lata cu 0.5/5mm, aceasta din urma specificatie nefiind clara.

iPad Pro 10.1 inch va avea desigur patru difuzoare si va pastra camera de 12 megapixeli cu True Tone Flash pe care o are modelul actual vandut de catre Apple. Ecranul cu suport DCI-P3 nu va disparea din seria de tablete iPad, dar nu vorbim despre o noutate din acest punct de vedere.

Toate cele trei modele ale iPad Pro vor avea in continuare port audio de 3.5mm, exact precum modelele anterioare, deci utilizatorii pot sta linistiti deoarece aceasta caracteristica a tabletelor nu va disparea.

Toate aceste trei modele noi ale iPad Pro vor fi lansate in primavara anului 2017.