Telegram are acum jocuri integrate

Telegram le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct in interfata de conversatie cu ajutorul unor roboti virtuali.

Aplicatia Telegram, una dintre cele mai populare de mesagerie de pe planeta, urmeaza cursul iMessage din iOS 10 si introduce jocuri pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, cei de la Telegram le ofera acum utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct prin interfata conversatiilor multumita unor roboti virtuali care contin aceste jocuri.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceste jocuri care sunt acum disponibile in aplicatia Telegram folosita de catre sute de milioane de utilizatori. Desi deocamdata nu toate jocurile pentru Telegram pot fi incercate de catre utilizatori, compania promite ca sute de astfel de jocuri vor fi disponibile in final pentru utilizatorii globali.

Deocamdata 30 de jocuri sunt disponibile pentru incercare si nu veti gasi titluri precum PixWords, despre care v-am vorbit mai devreme, dar cei de la gamee au multe titluri pregatite. Conform Telegram, jocurile pot varia de la simple puzzle-uri si pana la 3d shootere sau jocuri de strategie, asa ca vorbim despre o experienta extrem de complexa oferita.

In momentul de fata jocurile pot fi activate introducand expresia @gamee intr-o fereastra de conversatie, informatiile fiind afisate imediat pe ecran. Ideea celor de la Telegram este foarte interesanta si in final ar putea aduce jocuri mult mai complexe decat cele oferite de catre compania Apple pentru iOS 10 in momentul de fata.

“Last year we launched a Bot Platform for Telegram. Free, powerful, and open, it was an instant hit among users and developers. Today we are aiming to push the boundaries further by launching a bot-powered Gaming Platform on Telegram. That’s right: you can now use bots to play games in your chats, complete with graphics and sound.”

jocuri-telegram