Prima Pagina macOS macOS Sierra se va descarca automat pe Mac

macOS Sierra se va descarca automat pe Mac

Incepand cu macOS Sierra 10.12.1 beta 2 compania Apple a implementat o schimbare pe care multi probabil nu o vor aprecia chiar atat de mult precum isi doresc americanii. Mai exact, toate actualizarile pentru macOS Sierra vor fi descarcate automat in Mac-urile utilizatorilor pentru a fi instalate mai usor in momentul in care ei au timp.

Practic, utilizatorul nu mai este intrebat daca doreste sa descarce actualizarea, ea fiind descarcata automat, iar mai apoi probabil utilizatorul va fi bombardat cu alerte pentru instalare. Apple spune ca noul sistem nu va instala automat actualizarile pentru macOS in momentul in care ele vor fi disponibile, deci teoretic nu veti vedea actualizarile gata facute.

Mai mult decat atat, actualizarile pentru macOS vor fi descarcate numai pe acele Mac-uri care sunt compatibile cu acest sistem de operare si care au suficient de mult spatiu disponibil. Nu se stie care este limita minima de spatiu necesara pentru a permite descarcarea, insa daca Mac-ul ramane cu putin spatiu disponibil, macOS va sterge automat actualizarea.

Partea buna pentru acest sistem este ca el poate fi dezactivat manual de catre utilizatori prin meniul AppStore al aplicatiei Preferences disponibile in macOS. Acolov a trebui sa debifati optiunea Download newly available updates in the background. din dreptul celei pentru verificarea automata pentru detectarea de actualizari noi pentru macOS.

Apple is also being smart about the download. If your computer is low on space, macOS Sierra will not download. In addition, if it has downloaded and your computer starts to get low on space, the download will be automatically deleted.

macos-sierra-descarcare-automata

 • Srb Srb

  e f ok din moment ce poate fi deselectat de catre cei ce nu vor

 • Mihai

  Si cei care nu stiu? Banuiesc ca sunt mult mai multi!

 • Srb Srb

  pai cand observa prima data ca li se descarca update’urile si nu le convine acest lucru, cauta pe internet cum sa dezactiveze si cam atat

 • sultanu’ dragostei

  Mai pot face downgrade de la 10 la 9.3.5?

 • Acum, da.

 • sultanu’ dragostei

  Pun in seara asta 10 sa il testez sper sa pot face downgrade-ul.

 • sultanu’ dragostei

  Multumesc petru raspuns Zaoane

 • iFallenArch

  pai e o implementare utila. cei care nu doresc o pot dezactiva in setări și gata .. problem solved!