iPhone 7 – Mophie lanseaza carcasele modulare Hold Force

Hold Force este o noua serie de carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansata astazi de catre compania Mophie, ea aducand o serie de noutati interesante pentru terminalele Apple. Vorbim despre carcase modulare care permit extinderea functionalitatii iPhone 7 si iPhone 7 Plus prin accesoriile care pot fi montate direct pe carcasa si se conecteaza la terminal.

Folosind magneti, cei de la Mophie permit atasarea pe carcasele Hold Force a doua tipuri de portofele pentru a tine bani si carti de credit, plus o baterie de 4000 mAh. Bateria va fi probabil cel mai interesant accesoriu pentru majoritatea utilizatorilor, ea putand dubla autonomia bateriei iPhone 7 fara probleme, deci probabil isi merita banii.

Carcasa Hold Force pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus costa doar 40 de dolari si este disponibila in 9 culori diferite, insa accesoriile modulare sunt vandute la preturi separate. Cele doua tipuri de portofele au un pret de vanzare de 20 de dolari fiecare, iar daca le veti alege, atunci veti putea lasa acasa portofelul in care tineti banii, cartile de credit si unele documente.

Daca alegeti bateria de 4000 mAh, atunci va trebui sa scoateti din buzunare inca 60 de dolari pentru a o putea atasa carcasei voastre Hold Force pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus. La un pret total de 100 de dolari, combinatia de carcasa si baterie are un pret foarte bun, iar asta pentru ca in mod normal Mophie cere mult mai multi bani pe asemenea accesorii.

Intreaga serie de carcase Mophie Hold Force pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus poate fi cumparata direct de pe website-ul celor de la Mophie.