PixWords – jocul de integrame pentru iPhone si iPad

PixWords este cel mai popular joc de integrame pentru iPhone, iPad si iPod Touch, fiind folosit de milioane de oameni de pe planeta.

PixWords este in momentul de fata cel mai popular joc de integrame pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind disponibil de ceva vreme in AppStore, dar si pe alte platforme. Disponibil in peste 39 de limbi de pe planeta, PixWords a cucerit lumea intreaga cu un stil de joc pe care alte titluri similare nu il ofera in acelasi mod pentru cei interesati de el.

Vorbim despre un joc de integrame in care fiecare cuvant este ascuns intr-o poza, iar noi trebuie sa gasim fiecare cuvand pentru a rezolva integramele din PixWords. Dupa ce introducem fiecare cuvant al integramei si rezolvam fiecare nivel, deschidem cate o scrisoare si dezvaluim treptat intregul puzzle creat de catre dezvoltatori pentru noi.

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca vorbim despre un joc in care imaginatia voastra sa la baza rezolvarii fiecarei integrame a PixWords, imaginile oferite putandu-va ajuta, sau incurca foarte mult. Fiecare nivel se rezolva doar in baza imaginii pe care ne-o ofera dezvoltatorii, astfel ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la fiecare dintre ele pentru a rezolva integramele.

PixWords – cel mai popular joc de integrame pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Conform dezvoltatorilor PixWords, in lumea virtuala creata pentru aceasta aplicatie exista nu mai putin de 700 de integrame pe care va trebui sa le rezolvam. Avand in vedere ca pentru fiecare integrama exista si cate o poza sau macar un cuvant, vorbim despre peste 700 de poze si cateva mii de cuvinte pe care va trebui sa le descoperim.

Spre deosebire de alte jocuri cu integrame care sunt disponibile si in Romania, PixWords are parte de atentia dezvoltatorilor care l-au lansat in AppStore. In aceasta idee, ele ste actualizat in mod regulat cu integrame noi, deci veti putea beneficia de o experienta extrem de buna in comparatie cu ceea ce ati mai incercat pana in prezent.

pixworlds-integrame-iphone-ipad

PixWords este o metoda grozava de a va petrece timpul liber, dar si de a va imbogati vocabularul, de a va testa memoria, dar si imaginatia in acelasi timp. Aplicatia PixWords poate fi descarcata gratuit si in format universal direct din AppStore urmand acest link, ea fiind disponibila inclusiv in Google Play pentru platforma Android.

pixworlds-integrame-iphone-ipad-1