Vaduva lui Steve Jobs investeste in filme

Vaduva lui Steve Jobs pare interesata sa intre in domeniul cinematografiei, astfel ca ea a investit o suma nespecificata in studiourile de productie Anonymous Content. Investitia a fost facuta prin intermediul contului sau de investitii Emerson Collective, asa ca nu se stie daca vom afla vreodata ce suma de bani a investit ea in studiourile de productie.

Cu o avere estimata in 2015 la 17.6 miliarde de dolari, in baza actiunilor detinute la Apple si Disney, Laurene Powell Jobs pare interesata sa sustina industria cinematografica din SUA. Studiourile de productie Anonymous Content, in care ea a investit, au produs filme precum Spotlight, The Revenant si celebra serie TV Mr. Robot.

Cei de la Anonymous Content sustin ca investitia este una minora semnificativa, deci vorbim probabil despre cateva milioane bune de dolari ale familiei Jobs. Intr-o declaratie de presa, vaduva lui Steve Jobs a spus ca investitia este facuta pentru a sustine proiectele companiei in vederea crearii de continut relevant din punct de vedere social, care inspira schimbarea in lume.

Avand in vedere portofoliul impresionant pe care il are Anonymous Content, este clar ca Laurene Powell Jobs cauta sa investeasca in productii cu un real impact. Recent ea a sustinut cu 10 milioane de dolari o initiativa scolara din SUA si este in mod activ implicata intr-o multitudine de proiecte filantropice folosindu-se de averea ramasa de la fostul fondator Apple, Steve Jobs.

laurene-powell-jobs