Google Pixel Phone a fost confirmat oficial

Google Pixel phone a fost confirmat oficial de catre operatorul de telefonie mobila Bell din Canada intr-o pagina a propriului website.

Google Pixel Phone a fost confirmat oficial de catre operatorul de telefonie mobila Bell din Canada intr-o pagina dedicata pentru comandarea sa de catre clienti. Vorbim despre o pagina dedicata clientilor cu companii care cumpara produse de la Bell, operatorul avand deocamdata terminalul doar listat, fara optiune de achizitie.

Cei de la Google urmeaza sa prezinte oficial Pixel Phone in data de 4 octombrie pentru lumea intreaga, insa surpriza lor a fost deja dezvaluita de catre canadienii de la Bell. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata Google Pixel Phone, terminalul avand design-ul pe care l-am vazut in atat de multe imagini aparute pe internet.

Informatii privind specificatiile tehnice ale Google Pixel Phone nu exista deocamdata, cei de la Bell neavand terminalul listat in vreo pagina a propriului website, separat de aceasta. Practic, vorbim despre o eroare a operatorului de telefonie mobila, el pregadint noul smartphone pentru a fi achizitionat de catre clientii sai incepand de saptamana aceasta.

Google Pixel Phone a fost confirmat oficial

Avand in vedere ca Bell are deja o pagina pregatita pentru Google Pixel Phone, este clar ca el urmeaza sa fie oferit macar pentru precomanda la scurt timp dupa prezentare. Zvonuri aparute pana acum sugerau faptul ca el urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la 650 de dolari in SUA, deci identice cu cele ale terminalelor iPhone 7.

google pixel phone oficial

Cei de la Google urmeaza sa lanseze doua modele ale Google Pixel Phone, unul cu ecran de 5.2 inch si unul cu ecran de 5.5 inch, deci vor concura direct cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, Specificatiile vor fi similare ale smartphone-urilor de top lansate anul acesta, adica rezolutie QHD, procesor quad-core, 4 GB RAM si camere pe masura.

Separat de aceste specificatii nu se stie ce functii speciale urmeaza sa contina Google Pixel Phone, insa cei de la Google vor anunta totul in cadrul evenimentului de marti.

2 COMENTARII