Tim Cook vorbeste despre cultura Apple (VIDEO)

In weekend Tim Cook a fost prezent la o conferinta tehnologica organizata de catre universitatea din Utah, SUA, iar acolo a discutat despre foarte multe dintre actiunile Apple. Pentru inceput el a spus ca decizia de a refuza sa ajute FBI a fost una dintre cele mai bune luate de catre Apple, ea contribuind la cresterea securitatii utilizatorilor.

Separat, Tim Cook a afirmat ca intreaga cultura creata de catre Steve Jobs in cadrul companiei Apple pentru a dezvolta produse care imbunatatesc viata clientilor, nu a disparut din cadrul companiei. El afirma ca Apple pune foarte mare accent pe dezvoltarea de produse extrem de bune, iar acest lucru este vizibil in multe dintre lansari.

“Spiritul sau va fi mereu parte din ADN-ul companiei. Foarte multe se vor schimba, dar acest aspect nu se va schimba vreodata. Este important pentru ca vreau ca mostenirea sa sa ramana cu Apple intotdeauna. Nu vreau ca Apple sa fie constransa de ea, dar suntem legati de viziunea sa de a face doar cele mai bune produse care imbogatesc vietile oamenilor. Asta nu se va schimba.”