Apple Pay a fost lansat in Rusia

La mai putin de o saptamana dupa ce au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca Apple Pay urmeaza sa fie lansat in Rusia, ei bine iata ca evenimentul a avut loc. Noul sistem de plati mobile al celor de la Apple fiind acum disponibil in tara, dar deocamdata numai prin intermediul bancii Sberbank si doar a clientilor cu carduri Mastercard.

Anuntul a fost facut chiar de catre banca, fara ca Apple sa ofere informatii cu privire la disponibilitatea serviciului, mai ales ca el este deocamdata oferit intr-un format limitat. Chiar si asa, Apple Pay ajunge acum mai aproape de Romania, dar totusi intr-o tara destul de surprinzatoare, avand in vedere conflictele cu Europa si SUA.

Ajungand in Rusia, Apple Pay este acum disponibil in nu mai putin de 10 tari de pe planeta, compania Apple reusind sa extinda cu foarte mare greutate sistemul. Avand in vedere ca Apple nu a anuntat oficial lansarea, nu se stie nici cand Apple Pay ar urma sa fie disponibil si la alte banci, eventual si la clientii care folosesc cardurile VISA.

Separat de Rusia, compania Apple va extinde disponibilitatea Apple Pay si la alte tari din Europa, insa deocamdata nu se stie care urmaza sa fie acestea si cand va fi disponibil serviciul.

apple-pay-rusia