Top Upgrade – inchiriaza anual fiecare iPhone nou de la Orange

Top Upgrade iti da in chirie cel mai nou iPhone de la Orange, in fiecare an, contra unei sume lunare modice, daca ai abonamentul potrivit.

Top Upgrade este un program extrem de interesant lansat astazi de catre operatorul de telefonie mobila Orange, Romania, el permitandu-le clientilor sa inchirieze anual fiecare model nou al iPhone. Mai exact, de fiecare data cand un iPhone nou este lansat, clientii Orange il pot inchiria timp de un an, contra unei sume substantiale, si-l pot returna dupa 12 luni.

La returnare, programul Top Upgrade le permite clientilor sa primeasca in schimb noul model al iPhone, deci practic beneficiaza anual de fiecare model nou in chirie. Sistemul este similar cu cel practicat de catre Apple pentru programul de vanzare al iPhone in rate, diferenta stand in faptul ca aici clientul nu intra efectiv in posesia produsului.

Noul program Top Upgrade al celor de la Orange incepe cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, pe care le puteti cumpara din aceasta pagina, ambele fiind acum disponibile cu preturi de la 0 euro. In aceasta pagina gasiti detaliile programului, la fel ca si in comunicatul de presa de mai jos, conditiile de intrare in Top Upgrade fiind destul de simple si de relaxate.

Top Upgrade – inchiriaza anual fiecare iPhone nou de la Orange

Cei de la Orange nu specifica taxele standard pentru inchirierea terminalelor iPhone, insa spun ca utilizatorii vor trebui sa plateasca o valoare fixa de 10 euro pentru asigurare Premium lunara. Asigurarea terminalului este obligatorie din moment ce el este oferit doar in Chirie, asa ca aveti 120 de euro de platit anual doar pe asigurare, separat de costul chiriei.

Programul Top Upgrade este disponibil pentru toti clientii Orange care sunt fani ai Apple si este primul de acest gen lansat de catre Orange pentru vreun smartphone. Precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost mari la operator, cu livrari inca in asteptare foarte multi, iar cei de la Apple doresc sa-si creasca substantial vanzarile in Romania.

Din punctul meu de vedere, programul Top Upgrade este o idee excelenta si ar putea aduce mai multe terminale iPhone in mainile mai multor clienti Orange. Singura necunoscuta si potentiala problema in toata aceasta ecuatie are la baza chiria lunara pe care operatorul intentioneaza sa o perceapa pentru a oferi terminalele in chirie.

top-upgrade-chirie-iphone-orange

Top Upgrade: programul care oferă în premieră clienţilor Orange cel mai nou model iPhone

Bucureşti, 04.10.2016. Începând de astăzi, abonații Orange care își doresc să fie mereu în pas cu tehnologia au acces în premieră la programul Top Upgrade, prin care pot folosi cel mai nou telefon iPhone, după fiecare lansare.

În program se pot înscrie clienții Orange, persoane fizice și mici întreprinzători, care dețin un abonament cu valoare mai mare de 14 euro și o vechime în rețea de cel puțin 12 luni.

Top Upgrade este disponibil împreună cu abonamentele Orange Me fără telefon (Orange Me 11, Orange Me 17 sau Orange Me 23), încheiate pentru o perioadă de minim 24 de luni, și nu presupune un avans pentru plata telefonului. Astfel, la accesarea programului, clienții trebuie doar să își aleagă tipul de abonament dorit și modelul de iPhone.

În funcție de modelul ales, alături de abonament, pe factura lunară va fi inclusă o taxă fixă de chirie pentru utilizarea telefonului, cât și asigurarea Premium a telefonului, în valoare de 10 euro. 

În fiecare an, după lansarea noului model Apple, clienții înscriși în program vor putea merge în orice Orange shop pentru a beneficia de telefonul nou. Pentru a primi noul model, aceștia vor returna telefonul existent. Totodată, se va resemna contractul de abonament, pentru a menține înscrierea în program.

În prezent, în programul Top Upgrade, sunt disponibile următoarele modele: iPhone 7 32 GB, iPhone 7 128 GB, iPhone 7 256 GB,  iPhone 7 Plus 32 GB, iPhone 7 Plus 128 GB și iPhone 7 Plus 256 GB.

Programul Top Upgrade este disponibil exclusiv în magazinele Orange și se adresează abonaților Orange care își doresc să se bucure de smartphone-ul iPhone atât în prezent, cât și la apariția următorului model.

Mai multe detalii despre Top Upgrade şi condițiile de eligibilitate pentru înscrierea în program sunt disponibile pe www.orange.ro/servicii/top-upgrade.

17 COMENTARII

  1. Abonamentul de orange 11 cu i7- ajunge la 59 de EURO????????????
    Într-un an dai 708euro…. mai pui 32 și îl cumperi de la APPLE STORE și îl ai neverlocked!

  2. Chiria pt iPhone 7 de 32 GB este de 38 Euro pe luna. In josul primei pagini scrie oferta recomandata iPhone 7 32 GB + Orange Me 11 + Asigurare Premium = 59 Euro/luna. Daca scadem 11 euro abonamentul + 10 euro asigurarea, rezulta o chirie de 38 euro/luna…..cam mult

  3. Asta e tare : “Când aduci telefonul la schimb pentru a primi modelul nou, acesta va trebui să fie în stare bună de funcționare. Deși telefonul va fi asigurat pe toată perioada contractuală, există anumite situații care nu sunt acoperite de asigurare. În aceste situații, costul telefonului va trebui achitat” ????

  4. E ok pentru firme, la un calcul rapid platesti 3200 ron pe an cu tot cu abonament si asigurare premium. Telefonul la liber e tot p-acolo (ce-i drept ramane al tau), dar fara asigurare si fara abonament, deci sa zicem ca este ok pentru cei care isi schimba telefonul in fiecare an.