Prima Pagina Apple TV 3 Apple TV 3G va fi scos din vanzare

Apple TV 3G va fi scos din vanzare

Apple TV 3G va fi scos din vanzare in perioada urmatoare, compania Apple scotand produsul din paginile principale in care promoveaza si Apple TV 4 pentru utilizatori. O pagina dedicata Apple TV 3G inca exista in website-ul Apple, insa pentru a ajunge la ea trebuie cautat un link prin intermediul Google.

Odata ajuns in pagina poti face o comanda pentru unitatile existente in stocurile Apple, insa acestea sunt aproape epuizate, compania retragand produsul din majoritatea magazinelor. Practic, Apple incearca sa scoata complet din vanzare Apple TV 3G in perioada imediat urmatoare, iar asta sugereaza faptul ca Apple TV 4 va ramane singurul vandut.

Apple TV 4 va implini 1 an de disponibilitatea peste doar doua luni, asa ca este normal ca Apple TV 3G sa dispara, mai ales ca este cu mult inferior primului. Exista desigur o diferenta foarte mare de pret intre cele doua produse, insa a cumpara un Apple TV 3G in momentul de fata este o decizie foarte, foarte nefericita.

apple tv 3g scos vanzare

  • Srb Srb

    foarte bine

  • Napholcz Adrian

    Problema care e? Apple tv 3 are iesire optical pe care eu o folosesc, direct in amplificator, iar apple tv 4 are doar hdmi, ca sa asculti muzica trebe sa ai tv pornit si din el sa scoti un cablu optical sau jack de 3,5 cu iesiri RCA sa le bagi in amplif. E pacat ca a scos opticalul la gen 4. De aceea am ramas inca la el, pentru ca pornesc ampliful si ascult muzica direct de pe tel fara sa mai pornesc orice altceva.

  • sync

    Oricum pt Romania e destul si Atv3. Inca nu s dezvoltati la noi. Tot streaming prin Beamer face lumea.