Prima Pagina Google Google Pixel extrage date din iPhone pe loc

Google Pixel extrage date din iPhone pe loc

Google Pixel are un adaptor special care permite conectarea la iPhone in vederea transferarii de contacte, poze, sau chiar mesaje.

In cadrul evenimentului de ieri pentru prezentarea Google Pixel, compania Google a facut un anunt extrem de interesant menit sa faciliteze transferul de date din iPhone spre terminalele sale. Daca Apple are o aplicatie in Google Play care permite copierea datelor din Android in iPhone, cei de la Google au facut un adaptor care faciliteaza transferul invers.

Mai exact, Google a creat un adaptor pentru Google Pixel care permite extragerea contactelor, pozelor si a mesajelor din terminalele iPhone. Totul este facut cu terminalele interconectate si o aplicatie care faciliteaza acest transfer, procedura in sine nefiind disponibila in sens invers pentru a prelua datele din Android si a le transfera direct in iPhone.

Ca sa fiu sincer, trebuie sa recunosc faptul ca Google a gandit extrem de bine acest accesoriu deoarece el simplifica extrem de mult transferul de date intre terminale. Practic utilizatorii nu vor mai trebuie sa se complice cu aplicatii descarcate din magazine, sau altceva similar, ei putand face transferul de date chiar la magazinul din care cumpara Google Pixel.

Acest adaptor functioneaza in baza unui sistem al iOS care permite transferarea datelor respective, insa compania Apple poate foarte usor sa blocheze intreaga procedura. Nu cred ca va dura mult pana cand Apple va face acest lucru, mai ales ca Google isi promoveaza terminalele Google Pixel ca si competitoare directe ale iPhone.

google-pixel-adaptor-iphone

 • Mircea Radulescu

  Incepe razboiul

 • burn

  Stelelor! Am trăit sa o vad si pe asta! Credeam ca samsung e singur inamic, de fapt a fost singurul pana acum! Nu ma așteptam ca google să sară direct “la gât”…

 • Mihai

  Nu o sa blocheze aceasta optiune asa cum Google nu a blocat aplicatia. E doar alt mod de a importa datele.

 • Google n-o sa blocheze vreodata o aplicatie Apple, indiferent de circumstante. Google fara utilizatorii iOS, care-i folosesc serviciile prin AppStore, ramane fara jumatate din baza globala de utilizatori zilnici pentru multe servicii.

 • Mihai

  Te referi la acele servicii precum gmail, maps, whatsup?! Pai bazinul de utilizatori pentru acestea sunt chiar in parohia de utilizatori Android. Trecand peste aceste ipoteze blocante, intelegerile contractuale dintre cele doua entitati nu le cunoaste nimeni. Acolo sunt banuti multi in jos si nu cred ca-si permite vreo una sa faca pasul la offside.

 • David

  Acest adaptor este în cutia S7 și S7EDGE. UNDE E NOUTATEA ???

 • Mihai

  Ai citit cu atentie ce am spus de mi-ai dat reply? Unde am scris despre adaptor? Stie toata lumea ca este un astfel de adaptor in cutie, mai putin la Note 7, unde avem USB to Type-C si Micro-USB to USB Type-C. Noutatea este faptul ca soseste si la Pixel, pentru ca nu este o regula la orice marca, model, etc!