Google Pixel extrage date din iPhone pe loc

Google Pixel are un adaptor special care permite conectarea la iPhone in vederea transferarii de contacte, poze, sau chiar mesaje.

In cadrul evenimentului de ieri pentru prezentarea Google Pixel, compania Google a facut un anunt extrem de interesant menit sa faciliteze transferul de date din iPhone spre terminalele sale. Daca Apple are o aplicatie in Google Play care permite copierea datelor din Android in iPhone, cei de la Google au facut un adaptor care faciliteaza transferul invers.

Mai exact, Google a creat un adaptor pentru Google Pixel care permite extragerea contactelor, pozelor si a mesajelor din terminalele iPhone. Totul este facut cu terminalele interconectate si o aplicatie care faciliteaza acest transfer, procedura in sine nefiind disponibila in sens invers pentru a prelua datele din Android si a le transfera direct in iPhone.

Ca sa fiu sincer, trebuie sa recunosc faptul ca Google a gandit extrem de bine acest accesoriu deoarece el simplifica extrem de mult transferul de date intre terminale. Practic utilizatorii nu vor mai trebuie sa se complice cu aplicatii descarcate din magazine, sau altceva similar, ei putand face transferul de date chiar la magazinul din care cumpara Google Pixel.

Acest adaptor functioneaza in baza unui sistem al iOS care permite transferarea datelor respective, insa compania Apple poate foarte usor sa blocheze intreaga procedura. Nu cred ca va dura mult pana cand Apple va face acest lucru, mai ales ca Google isi promoveaza terminalele Google Pixel ca si competitoare directe ale iPhone.

google-pixel-adaptor-iphone