iOS 10.1 beta 2 vs iOS 9.3.5 – comparatia performantelor

iOS 10.1 beta 2 are performante inferioare iOS 9.3.5 intr-un nou clip video menit sa ne arate care dintre ele functioneaza mai bine.

iOS 10.1 beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru cei din programul beta public de testare. Compania Apple a implementat doar cateva modificari pentru aplicatia mesaje, insa nimic nu este important astfel incat sa merite prea multe discutii acum.

iOS 10.1 beta 2 este totusi comparat cu iOS 9.3.5 in clipurile video de mai jos pentru a ni se arata care dintre cele doua sisteme de operare functioneaza mai bine. Stim de cateva saptamani ca iOS 10.1 are performante foarte bune pe iPhone-urile sau tabletele iPad, inclusiv cele mai vechi, insa cu aceasta noua versiune beta lucrurile incep sa mearga inapoi.

Mai exact, compania Apple face un regres in ceea ce priveste performantele deoarece iOS 10.1 beta 2 nu functioneaza la fel de repede si de bine precum versiunea anterioara. Din pacate iOS 9.3.5 are performante mai bune in cam orice se face pe iPhone-urile din clipurile video de mai jos, iar asta ne spune ca Apple nu mai este interesata sa ne ofere performante foarte bune.

Avand in vedere ca iOS 10.1 este acum in proces de testare, exista posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe, insa este putin probabil sa vedem vreo modificare in bine prea curand.