Prim-ministrul Norvegiei prins jucand Pokemon GO intr-o intalnire oficiala

Prim-ministrul Norvegiei, Erna Soldberg, este fan Pokemon GO, jocul fiind atat de captivant incat discutiile dintr-o intalnire oficiala au acaparat toata atentia sa. In imaginea de mai jos o puteti vedea pe doamna Erna Soldberg, care ocupa functia de prim-ministru, al Norvegiei, jucand Pokemon GO in timpul unor dezbateri politice dintr-o intalnire oficiala.

Vorbim aici despre o vizita recenta facuta in Slovacia de catre, Erna Soldberg, ea fiind mai interesata de Pokemon GO si prinderea pokemonilor decat de ceea ce aveau de spus omologii sai. Fara sa-i pese ca poate fi fotografiata sau inregistrata video, doamna Erna Soldberg a jucat Pokemon GO chiar langa colegii sai din delegatia Norvegiei.

Aceasta nu este prima oara cand Erna Soldberg este surprinza alergand pokemoni virtuali, in august ea facand acelasi lucru impreuna cu presedintele partidului liberal din Norvegia. Atunci totul se intampla in timpul unei intalniri ce avea la baza discutii privind securitatea nationala a tarii, dar Pokemon GO este mult, mult mai important de atat.

In ciuda faptului ca Pokemon GO nu mai are la fel de multi jucatori zilnici, are totusi fani in domenii importante.

prim-ministru-norvegia-vizita-oficiala

Articolul precedentiPhone 7 vs Leica M9-P – comparatia camerelor
Articolul următorFacebook VR – realitatea virtuala si viitorul Facebook
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.