eMAG – iPhone SE mai ieftin ca in Apple Store

La eMAG gasiti zilele acestea terminale iPhone SE care au preturi de vanzare mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in magazinele sale din Europa, in aceasta pagina. Vorbim despre un smartphone care are doar 6 luni de cand a fost lansat pe pietele globale, iPhone SE fiind extrem de cautat, reducerile de acum de la eMAG va permit sa-l cumparati la un pret foarte bun.

iPhone SE are un design extrem de similar cu cel al iPhone 5S, insa in interiorul carcasei exista o multitudine de componente care il transforma in cel mai bun smartphone din categoria sa. Vorbim despre un chip A9 performant, identic cu cel din iPhone 6S si o camera de 12 megapixeli, care ii ofera performante de top si abilitatea de a inregistra poze grozave.

In momentul de fata veti gasi la eMAG toate modelele de terminale iPhone SE la reducere si cu pret mai mic decat in Apple Store, deci aveti de unde alege exact ceea ce va doriti. Promotiile sunt foarte bune pentru un smartphone care si asa nu are un pret de vanzare foarte mare, deci puteti cumpara un gadget foarte bun cu o suma de bani mica.

eMAG – iPhone SE mai ieftin ca in Apple Store

Daca nu sunteti neaparat interesat de un iPhone SE nou, atunci eMAG are in aceasta pagina si resigilate din care puteti alege, pretul acestora fiind si mai mic decat cel standard. Vorbim despre o reducere suplimentara de 250 LEI fata de pretul standard si asa puteti cumpara iPhone SE la un pret la care nu-l veti mai gasi undeva, nici macar in categoria de resigilate ale Apple.

In aceasta pagina gasiti toate modelele iPhone SE disponibile la reducere in momentul de fata in cadrul magazinului eMAG si va recomand sa profitati de ocazie.

Ieri v-am spus ca la eMAG gasiti reduceri la resigilate, dar si Apple Watch 1 la reducere.

iphone-se-emag-reducere