Prisma are acum si filtre video

Prisma, una dintre cele mai populare aplicatii pentru editarea pozelor, a fost actualizata in cursul noptii trecute pentru a aduce filtre inclusiv pentru clipurile video. Da, ati citit bine, acele filtre foto foarte interesante pe care le puteati aplica pentru poze sunt acum disponibile si pentru toate clipurile video pe care le aveti in terminalele voastre.

Conform celor de la Prisma, filtrele video pot fi aplicate pentru clipuri care au maxim 15 secunde, deci nu veti putea folosi functia pentru clipuri video de dimensiuni mai mari. In ciuda acestui lucru, durata este suficient de mare pentru a exprima o idee, sau a arata lumii intregi cat de bine va pricepeti in aplicarea de filtre peste clipuri video.

Aplicarea filtrelor Prisma peste clipuri video este facuta local, in terminalele noastre, deci nu va trebui sa folositi o conexiune de internet, lucru de care multi se vor bucura. Separat de aceasta schimbare, noua versiune a aplicatiei Prisma are rezolvate si unele probleme de functionare, asa ca ar trebui sa aveti o experienta mai buna in folosirea sa.

„Introducing VIdeo! We’re excited to bring you a new way of self-expression. You can now turn your memories into moving artworks using unique video styles! Pick a file from gallery or shoot up to 15 seconds of video through the Prisma camera to add an artist’s touch to it. The processing is done locally. No Internet connection is needed. We’re looking forward to what you’ll create. Prisma team with love.”

Aplicatia Prisma este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.