Galaxy Note 7 refuzat la livrare de catre posta

Problemele Samsung cu Galaxy Note 7 continua deoarece posta britanica refuza sa livreze terminalele Galaxy Note 7 pe care localnicii incearca sa le expedieze. Serviciul de posta Royal Mail din Marea Britanie este folosit de catre zeci de milioane de britanici anual, insa prin mijloacele sale de transport nu vor mai fi livrate terminale Galaxy Note 7.

Decizia de a refuza livrarile Galaxy Note 7 in Marea Britanie a fost luata dupa ce un terminal a luat foc intr-un avion din SUA si a generat panica in randul lumii intregi. Acum posta britanica nu va mai livra colete care contin acest terminal, iar asta in ciuda faptului ca unele unitati trebuie trimise la Samsung pentru inlocuire completa.

Conducerea Postei Britanice a impus aceasta masura in intreaga tara, insa unele oficii postale sunt ceva mai zeloase si refuza toate produsele Samsung la livrare. Da, ati citit bine, unele oficii ale Postei Britanice refuza sa trimita orice fel de colete care contin terminale mobile ale Samsung, desi nu aceasta este directiva conducerii companiei.

Galaxy Note 7 refuzat la livrate de catre posta britanica

Avand in vedere ca britanicii prefera, in general, sa foloseasca serviciile postei, cei de la Samsung au o problema destul de mare in fata. Desigur ca in principal vorbim despre umilinta ca ale sale produse sa fie livrate de catre un serviciu postal, lucru care pana acum nu s-a intamplat cu vreun terminal mobil aflat intr-o asemenea situatie.

Decizia postei britanice ar putea fi preluata si de catre alte servicii de curierat, asa ca Galaxy Note 7 ar putea fi refuzat si de catre alte mari companii de transport. In SUA autoritatile au fortat Samsung sa obtina un permit pentru transportul de materiale periculoase in vederea transportarii Galaxy Note 7 prin tara, asa ca s-a ajuns chiar si in acest punct.

Este greu de spus cum se va putea distanta Samsung de aceasta problema a Galaxy Note 7, mai ales ca terminalele nu contenesc din a lua foc.

galaxy-note-7-refuz-posta