Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 refuzat la livrare de catre posta

Galaxy Note 7 refuzat la livrare de catre posta

Problemele Samsung cu Galaxy Note 7 continua deoarece posta britanica refuza sa livreze terminalele Galaxy Note 7 pe care localnicii incearca sa le expedieze. Serviciul de posta Royal Mail din Marea Britanie este folosit de catre zeci de milioane de britanici anual, insa prin mijloacele sale de transport nu vor mai fi livrate terminale Galaxy Note 7.

Decizia de a refuza livrarile Galaxy Note 7 in Marea Britanie a fost luata dupa ce un terminal a luat foc intr-un avion din SUA si a generat panica in randul lumii intregi. Acum posta britanica nu va mai livra colete care contin acest terminal, iar asta in ciuda faptului ca unele unitati trebuie trimise la Samsung pentru inlocuire completa.

Conducerea Postei Britanice a impus aceasta masura in intreaga tara, insa unele oficii postale sunt ceva mai zeloase si refuza toate produsele Samsung la livrare. Da, ati citit bine, unele oficii ale Postei Britanice refuza sa trimita orice fel de colete care contin terminale mobile ale Samsung, desi nu aceasta este directiva conducerii companiei.

Galaxy Note 7 refuzat la livrate de catre posta britanica

Avand in vedere ca britanicii prefera, in general, sa foloseasca serviciile postei, cei de la Samsung au o problema destul de mare in fata. Desigur ca in principal vorbim despre umilinta ca ale sale produse sa fie livrate de catre un serviciu postal, lucru care pana acum nu s-a intamplat cu vreun terminal mobil aflat intr-o asemenea situatie.

Decizia postei britanice ar putea fi preluata si de catre alte servicii de curierat, asa ca Galaxy Note 7 ar putea fi refuzat si de catre alte mari companii de transport. In SUA autoritatile au fortat Samsung sa obtina un permit pentru transportul de materiale periculoase in vederea transportarii Galaxy Note 7 prin tara, asa ca s-a ajuns chiar si in acest punct.

Este greu de spus cum se va putea distanta Samsung de aceasta problema a Galaxy Note 7, mai ales ca terminalele nu contenesc din a lua foc.

galaxy-note-7-refuz-posta

 • cami lorena

  Auch

 • V.P

  Ciudata decizie tinand cont ca pana acum un singur device a luat foc pe timpul transportului , bineinteles ca e vorba de un iPhone .

 • Srb Srb

  ar fi indicat

 • Mr. Tambourine Man

  Cred că asistăm la o conspirație mondială pusă la cale de Soros

 • marcel

  De cand trebuie sa dai detalii la posta ce tip de telefon trimiți si cât spatiu de stocare are ….. ?

 • Nu te intreaba nimeni de spatiul de stocare, dar daca exista riscul sa bubuie obiectul tau in timpul transportului, trebuie sa declari daca ti se cere. Daca nu declari, in cazul in care bubuie, tu platesti ce se strica.

 • marcel

  Ok .. si daca trimit un iphone 7.. si bubuie ? Nu trebuie să plătesc ce se strica ?

 • Nu, daca produsul nu e pe lista celor interzise. Daca e pe lista, e in colet, esti intrebat si negi, atunci platesti.

 • Mihai

  “mai ales ca terminalele nu contenesc din a lua foc” mi se pare a la Kafka!

 • Mihai

  Asta a durut! 😀

 • vali

  VP scandalul petardelor nu putea exista daca era vorba doar de un terminal , tu profiți de faptul ca idevice ro nu informează despre numărul exploziilor samsung din toată lumea, lucru imposibil de raporta . Alo vp ! Vezi ca au explodat multe petarde

 • Mircea Radulescu

  In google maps buline si in waze pericol pe drum.

 • Razer Andrei

  pai poata sa faca asa:
  -te du i la firma samsung si le dai telefonul sa ne spele cu el pe cap!
  -suni la compania samsung si sa.si ia petarda personal si gata!
  :)))