Al patrulea Galaxy Note 7 a luat foc intr-o saptamana

Saga Galaxy Note 7 continua, iar separat de cele 3 unitati sigure care au luat foc saptamana aceasta, avem inclusiv o a patra unitate care a generat probleme pentru un utilizator. Vorbim desigur despre o noua unitate inlocuitoare care a luat foc in Minnesota, SUA, doar in trei dintre terminalele cu probleme fiind raportate din aceasta tara.

O fetita de 13 ani este posesoarea acestui Galaxy Note 7 care a luat foc, ea simtind supraincalzirea dispozitivului inainte de a-l arunca pe o patura care a ars din cauza terminalului. Bateria acestuia a explodat si a generat mult fum si flacari, insa partea buna este ca nimeni nu a fost ranit de aceasta data, spre deosebire de un caz de marti.

Cei de la Samsung sunt constienti de aceasta problema si au afirmat ca investigheaza cazul pentru a vedea ce anume a generat problema, insa este clar ca bateria este de vina. Mai mult decat atat, autoritatile din SUA au declarat deasemenea ca investigheaza acest caz, iar asta pentru ca exista un pericol real pentru cetatenii americani.

Terminalul a fost inlocuit cu doar cateva zile in urma de catre parintii fetei, acestia crezand ca al lor copil este in siguranta cu acest nou dispozitiv. Realitatea este totusi ca nimeni nu este in siguranta cu un Galaxy Note 7 al companiei Samsung, asa ca daca detineti unul, ar trebui sa renuntati la el in favoarea unui alt terminal, al Samsung, sau al altei copanii.

“It felt like pins and needles except a lot more intense. We want to reassure our customers that we take every report seriously and we are engaged with the Zuis family to ensure we are doing everything we can for them and their daughter. Customer safety remains our highest priority as we are investigating the matter.

galaxy-note-7-foc-sua

galaxy-note-7-foc-sua-2