Prima Pagina aplicatii Grand Theft Auto III este disponibil la pret redus in AppStore

Grand Theft Auto III este disponibil la pret redus in AppStore

0

Grand Theft Auto III este prima versiune a seriei GTA care a ajuns in AppStore pentru iPhone si iPad, jocul fiind oferit la sfarsitul anului 2011 pentru utilizatori. Vorbim despre prima incursiune a celor de la Rockstar Games in lumea iOS, iar jocul a avut parte de un succes enorm, asta spre deosebire de asteptarile multora care se gandeau ca va fi un esec.

Grand Theft Auto III reprezinta un port pe iOS a versiunii pentru PS2 si eu unul am ramas extrem de placut impresionat de modul in care arata si functioneaza jocul. Cei de la Rockstar Games au muncit foarte mult pentru a aduce jocul pe iDevice-uri, in special in ceea ce priveste partea de control, aceasta fiind cel mai greu de armonizat cu platforma Apple.

“The critically acclaimed blockbuster Grand Theft Auto III comes to mobile devices, bringing to life the dark and seedy underworld of Liberty City. With a massive and diverse open world, a wild cast of characters from every walk of life and the freedom to explore at will, Grand Theft Auto III puts the dark, intriguing and ruthless world of crime at your fingertips.”

Grand Theft Auto III a fost urmat de alte jocuri din serie in AppStore si toate dintre ele sunt disponibile la reducere in momentul de fata, iar zilele trecute v-am prezentat articole pentru Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Grand Theft Auto: San Andreas sau Grand Theft Auto: Vice City, deci puteti incerca intreaga serie pe terminalele voastre la un pret foarte mic.

Grand Theft Auto III este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.