Galaxy S8 va fi prezentat pe 26 februarie 2017

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 26 februarie 2017, in preambulul Mobile World Congress 2017 din Barcelona.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 26 februarie 2017, cu doar o zi inainte ca Mobile World Congress 2017 sa inceapa in Barcelona, Spania. Cei de la Samsung organizeaza in mod obisnuit conferinte cu o zi inaintea inceperii congresului pentru a prezenta noule terminale din seria Galaxy S, iar anul acesta situatia pare sa fie similara.

Informatia nu este 100% sigura si vine de la o sursa fara alte informatii credibile in trecut, insa avand in vedere ca Samsung a actionat la fel in trecut, e usor de presupus ca acum lucrurile nu se vor schimba. Cei de la Samsung isi anunta terminalele inainte altora pentru a beneficia de atentie mai multa din partea presei, asa ca in 2017 vor actiona la fel.

Galaxy S8 va fi primul smartphone premium al Samsung care va fi lansat pe piata dupa esecul numit Galaxy Note 7, asa ca el trebuie sa fie cu adevarat special. Cei de la Samsung trebuie sa aduca pe piata un terminal care sa faca uitate problemele actuale ale phablet-ului care nu se opreste din explodat in buzunarele sau mainile utilizatorilor.

Desi multi se asteapta ca Galaxy S8 sa fie prezentat mai devreme decat aceasta data, e putin probabil ca Samsung sa mai grabeasca lucrurile in vederea lansarii terminalului. In aceasta idee, pe 26 februarie ar trebui sa vedem noul smartphone impreuna cu o serie de functii noi de care utilizatorii globali ar trebui sa fie cu adevarat uimiti.

galaxy-s8-26-februarie-2017