Jocuri pe care nu le poti refuza, recomandate de Apple

Games you can’t refuse este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in AppStore in cursul zilelor trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch. In ea sunt recomandate cateva dintre cele mai bune jocuri pe care angajatii americanilor le-au incercat si pe care ni le recomanda fara rezerve pentru utilizare in iDevice-urile noastre.

Majoritatea acestor jocuri au fost publicate in ultimul an in AppStore si au dovedit ca au foarte mare succes, ele fiind descarcate de catre foarte multe persoane. In aceasta idee, compania Apple ne ofera posibilitatea de a experimenta o serie de jocuri foarte bune pe care poate ca nu le-am descoperi chiar atat de usor uitandu-ne doar prin magazinul sau.

Toate aceste jocuri recomandate de catre compania Apple au fost testate de catre angajatii sai inainte de a ne fi recomandate, deci puteti fi siguri ca nu descarcati ceva netestat. Apple actioneaza la fel de cateva luni incoace, asa ca orice ati folosi dintr-o sectiune cu recomandari ale Apple, puteti fi siguri ca faceti o alegere foarte buna.

Sectiunea Games you can’t refuse poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

games-you-cant-refuse-aplicatii