Un Galaxy Note 7 a luat foc la Burger King

Galaxy Note 7 a luat foc intr-un restaurant Burger King din Coreea de Sud, incidentul fiind inregistrat de catre unul dintre clienti.

Stiu, devine plictisitor sa va tot spun ca Galaxy Note 7 ia foc din cauza bateriei defecte, insa astazi avem un terminal care a reusit sa se aprinda chiar intr-un Burger King. Vorbim despre un Burger King din Coreea de Sud si nu stiu daca terminalului i s-a parut prea iute ceva din burger, sau pur si simplu s-a saturat de viata si a decis sa paraseasca aceasta lume.

Vorbim tot despre un aparent Galaxy Note 7 “sigur”, acesta luand foc la masa la care proprietarul sau incerca sa-si manance burgerul, insa nu a avut prea mult noroc. Un angajat al Burger King s-a cam chinuit sa preia terminalul, insa nici dupa o scapare pe podea el nu s-a linistit din a scoate fumul toxic din baterie.

Acesta se pare ca ar fi cel de-al doilea Galaxy Note 7 care a luat foc in Coreea de Sud, alta unitate “sigura” plecand din aceasta lume zilele trecute, in interiorul unui stadion de baseball. Imaginile de astazi ne arata din nou cat de periculoasa este detinerea unui Galaxy Note 7, mai ales cand esti la masa si nu imparti cu terminalul delicatesele pe care le gusti.

Lasand gluma la o parte, fumul emanat de catre terminal este foarte toxic, iar despre bateria care arde si topeste tot ceea ce atinge carcasa terminalului nu cred ca mai trebuie sa vorbim. V-am spus acum cateva minute ca Samsung a oprit vanzarile Galaxy Note 7 in Olanda si ca aceeasi decizie ar urma sa fie luata inclusiv pe restul continentului european.