Prima Pagina Samsung Un Galaxy Note 7 a luat foc la Burger King

Un Galaxy Note 7 a luat foc la Burger King

Galaxy Note 7 a luat foc intr-un restaurant Burger King din Coreea de Sud, incidentul fiind inregistrat de catre unul dintre clienti.

Stiu, devine plictisitor sa va tot spun ca Galaxy Note 7 ia foc din cauza bateriei defecte, insa astazi avem un terminal care a reusit sa se aprinda chiar intr-un Burger King. Vorbim despre un Burger King din Coreea de Sud si nu stiu daca terminalului i s-a parut prea iute ceva din burger, sau pur si simplu s-a saturat de viata si a decis sa paraseasca aceasta lume.

Vorbim tot despre un aparent Galaxy Note 7 “sigur”, acesta luand foc la masa la care proprietarul sau incerca sa-si manance burgerul, insa nu a avut prea mult noroc. Un angajat al Burger King s-a cam chinuit sa preia terminalul, insa nici dupa o scapare pe podea el nu s-a linistit din a scoate fumul toxic din baterie.

Acesta se pare ca ar fi cel de-al doilea Galaxy Note 7 care a luat foc in Coreea de Sud, alta unitate “sigura” plecand din aceasta lume zilele trecute, in interiorul unui stadion de baseball. Imaginile de astazi ne arata din nou cat de periculoasa este detinerea unui Galaxy Note 7, mai ales cand esti la masa si nu imparti cu terminalul delicatesele pe care le gusti.

Lasand gluma la o parte, fumul emanat de catre terminal este foarte toxic, iar despre bateria care arde si topeste tot ceea ce atinge carcasa terminalului nu cred ca mai trebuie sa vorbim. V-am spus acum cateva minute ca Samsung a oprit vanzarile Galaxy Note 7 in Olanda si ca aceeasi decizie ar urma sa fie luata inclusiv pe restul continentului european.

 

 • Srb Srb

  mda telefonul de suflet al lui Viorel…asa telefon asa om

 • Lol, asa e cand isi baga Apple coada, iau foc peste tot telefoanele astea. Astept si unul de la McDonald’s.

 • Mircea Radulescu

  Imediat vine știrea “Note 7 interzis în Burger King”, urmat de McDonald’s, KFC, etc.

 • Olimpiu

  Gospodina, Lactobar …

 • calin

  Urmeaza sper si inchiderea diviziei de telefoane samsung

 • Srb Srb

  Nu mai exista viorel. El evita pe toti

 • Mihai

  Fumul eliminat nu este foarte toxic, e un halogen, ce rezulta din reactia exoterma. Ne aducem aminte ca este vorba de un metal, litiu si agentul electrolitic.
  Inhalation
  Remove from exposure, rest and keep warm. In severe cases obtain medical attention.
  Skin contact
  Wash off skin thoroughly with water. Remove contaminated clothing and wash before reuse. In severe cases obtain medical attention.
  Eye contact
  Irrigate thoroughly with water for at least 15 minutes. Obtain medical attention.
  Ingestion
  Wash out mouth thoroughly with water and give plenty of water to drink. Obtain medical attention.
  Further treatment
  All cases of eye contamination, persistent skin irritation and casualties who have swallowed this substance or been affected by breathing its vapours should be seen by a Doctor.

 • Misu

  Sa nu’l interzica si la Dristor ca e bai.