eMAG vinde iPhone 6S cu 1650 LEI reducere

In cadrul eMAG Stock Busters, magazinul online are reduceri foarte bune la terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care le are in momentul de fata in vanzare. Vorbim despre un pret redus substantial fata de cel de baza pentru ambele modele de smartphone, ele fiind desigur mult mai ieftine decat in Apple Store, asa cum ne-am obisnuit deja.

Incepem cu terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care eMAG le vinde cu 900 LEI reducere in aceasta pagina a website-ului sau. Aceste terminale sunt noi, deci cumparati un dispozitiv care vine direct de la producator, adica Apple, si beneficiati de intreaga garantie a sa, dar si de faptul ca el nu a mai fost folosit in prealabil de catre vreo alta persoana.

Daca nu va deranjeaza produsele resigilate, atunci in aceasta pagina gasiti terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care au pana la 1650 LEI reducere in momentul de fata. Vorbim despre terminale resigilate care sunt verificate in prealabil pentru a respecta toate conditiile impuse unui produs nou, ele beneficiind desigur de garantia completa a unui produs vandut ca si nou.

eMAG vinde iPhone 6S cu 1650 LEI reducere

Chiar daca decideti sa cumparati iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi cu 900 LEI reducere, sau resigilate cu 1650 LEI reducere, in ambele situatii ajungeti la un pret mai mic decat Apple Store. Diferenta este una foarte mare fata de ceea ce percepe compania Apple pentru cumpararea acestor terminale din magazinele sale, asa ca aveti parte de un deal foarte bun.

In concluzie, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi care beneficiaza de reducere, iar in aceasta pagina le gasiti pe cele care sunt resigilate. Aceasta campanie de reduceri are o durata de timp scurta, iar produsele acestea sunt cu adevarat interesante, deci se vor vinde foarte repede, asa ca profitati de ocazie chiar acum.
emag-iphone-6s-reducere-1650-lei