InkCase i7 aduce un ecran secundar pe iPhone 7

Daca v-ati dorit vreodata sa puteti adauga un ecran secundar iPhone 7, ei bine o carcasa numita InkCase i7 va ajuta sa faceti acest lucru intr-un mod foarte interesant. Carcasa InkCase i7 este gandita pentru a adauga un ecran secundar E Ink pe carcasa iPhone 7, acesta fiind capabil sa afiseze o varietate de date fara a ne porni ecranele dispozitivelor.

Fabricata de catre compania Oaxis, carcasa InkCase i7 este similara cu cea pentru vechile modele ale iPhone, versiunea noua avand totusi un ecran E Ink cu diagonala de 4.3 inch. Acest nou ecran are suport pentru formatele ePub sau TXT, el putand afisa orice fel de informatii care sunt disponibile in acest format, deci compatibilitatea este limitata.

Separat de afisarea de informatii in formatele mentionate mai sus, carcasa InkCase i7 este capabila sa afiseze inclusiv notificari din terminalele noastre. Practic, acum ne putem uita direct la carcasa pentru a vedea informatii din notificarile aplicatiilor, fara a mai fi nevoiti sa aprindem ecranul iPhone 7 pentru a le vedea.

Carcasa InkCase i7 preia energie din bateria iPhone 7 pentru a-si tine ecranul in functiune, insa ecranele E Ink consuma extrem de putin curent, deci impactul va fi mic. Combinand totul si cu faptul ca aprindem mai rar ecranul iPhone 7, s-ar putea sa resimtiti o usoara crestere a autonomiei bateriei smartphone-ului vostru.

Datele din iPhone 7 catre carcasa InkCase i7 sunt transmise prin Bluetooth cu ajutorul unei aplicatii speciale, deci ea nu trebuie conectata la portul Bluetooth, blocand posibilitatea de incarcare,s au ascultare de muzica. Carcasa InkCase i7 va fi disponibila pentru precomanda la pretul de 100 de dolari de aici incepand de maine, livrarile urmand a incepe in noiembrie.

inkcase-i7-carcasa-iphone-7