eMAG Stock Busters aduce reduceri de 75%

eMAG Stock Busters incepe maine dimineata cu reduceri de pana la 75% la 45.000 de produse din oferta celui mai mare magazin online din Romania.

eMAG Stock Busters a inceput dis de dimineata in aceasta pagina, editia de octombrie a campaniei de reduceri aducand produse cu pret redus cu pana la 75%. Da, ati citit bine, de astazi eMAG ne va oferi posibilitatea de a cumpara produse care au pret redus cu un sfert fata de cel normal, astfel ca vorbim despre promotii cu adevarat atractive pentru toata lumea.

eMAG Stock Busters ne va aduce, conform reprezentantilor magazinului online, pret redus cu 75% la 45.000 de produse in perioada 11 octombrie – 14 octombrie. Vorbim despre un numar extrem de mare de produse care intra in promotie la eMAG, preturile lor fiind reduse suplimentar fata de cele de acum, chiar daca mai au reduceri.

eMAG Stock Busters ne va aduce promotii la cele 45.000 de produse despre care vorbeste magazinul, insa desigur ca vor fi si multe altele care vor fi vandute la promotie. Reducerile pentru restul ar putea fi mai mici decat cele din cadrul campaniei, insa chiar si asa veti putea cumpara produsele dorite la preturi foarte bune incepand de astazi.

eMAG Stock Busters aduce reduceri de 75% la 45.000 de produse

Nu cred ca vom avea iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere in cadrul eMAG Stock Busters incepand de astazi, insa restul smartphone-urilor din seria iPhone vor fi sigur la reducere. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru tabletele iPad, Apple Watch, MacBook-urile sau chiar iPod-urile celor de la Apple, deci de la Apple veti putea cumpara multe la pret redus.

Separat de aceste produse, in cadrul eMAG Stock Busters veti putea cumpara la pret redus si produse din urmatoarele categorii: telefoane mobile, laptopuri, televizoare, masini de spalat, aparate frigorifice, espressoare, smartwatchuri, resigilate, monitoare, SSDuri, HDDuri, componente pentru calculator, jucarii, anvelope de iarna si multe altele.

emag-stock-busters-octombrie

eMAG Stock Busters a fost intotdeauna gandita ca o campanie care are menirea de a ne aduce reduceri foarte mari la un numar foarte mare de produse. In aceasta idee, de exact acelasi lucru vom avea parte inclusiv incepand de astazi in aceasta pagina, deci va recomand sa urmariti cu foarte mare atentie toate produsele.

In acest articol veti gasi si cele mai bune reduceri din cadrul eMAG Stock Busters incepand de astazi, asa ca va recomand sa il salvati pentru a il accesa rapid din nou. Campania de reduceri a celor de la eMAG incepe astazi dimineata la ora 07:00, asa ca de atunci veti putea beneficia de toate promotiile magazinului.

UPDATE: 20:50 :

UPDATE: 11.10.2016 :

  1. IPHONE 6S cu 900 LEI REDUCERE ASTAZI
  2. 300 LEI REDUCERE LA IPHONE SE
  3. 3000 LEI REDUCERE LA LAPTOPURI
  4. 4000 LEI REDUCERE LA TELEVIZOARE
  5. 31% REDUCERE LA APPLE WATCH
  6. 43% REDUCERE LA ANVELOPE AUTO
  7. 3000 LEI REDUCERE LA APARATE FRIGORIFICE
  8. 38% REDUCERE LA MASINI DE SPALAT RUFE
  9. 43% REDUCERE LA TABLETE
  10. 67% REDUCERE LA SMARTWATCH-URI