iOS 9.3.5 vs iOS 10.1 beta 3 – comparatia performantelor

Performantele iOS 10.1 beta/public beta 3 au scazut simtitor in comparatie cu iOS 9.3.5, iar lucrurile au sanse mici as se imbunatateasca.

iOS 10.1 beta/public beta 3 au fost lansate de catre compania Apple in cursul zilelor trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti. Actualizarea ne aduce mai aproape de lansarea iOS 10.1 pentru lumea intreaga, iar in clipurile video de mai jos aveti o comparatie in ceea ce priveste performantele regasite in acest build si iOS 9.3.5.

Vorbim despre 4 terminale care sunt compatibile cu iOS 10, mai exact iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, iar din pacate lucrurile incep sa se strice. Daca in prima versiune beta a iOS 10.1 puteam vedea ca performantele sunt mai bune decat cele ale iOS 9.3.5, din pacate acum lucrurile sunt complet diferite.

iOS 10.1 beta 3 functioneaza mai greu decat iOS 9.3.5, iar asta ne da de inteles ca Apple incepe sa inrautateasca performantele vechilor terminale. Apple vrea sa diferentieze mai mult in performante terminalele vechi de cele noi, astfel ca iOS 10.1 are sanse foarte mari sa mearga mult mai greu pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S decat iOS 9.3.5.

Era de asteptat ca Apple sa faca acest lucru si desi speram ca asta sa nu se intample prea curand, din pacate se pare ca lucrurile se schimba in rau.

14 COMENTARII

  1. Asta e… Eu o sa raman, pe iPhone 6, cu 10.0.2 . Apropos, aseara l-am pus la incarcat, dar inainte de asta, am verificat: 8 ore si 37 min utilizare / 37 ore stand-by !!! Sincer, nu stiu cum am obținut valorile astea ?; de obicei, aveam max. 7 ore…
    Per total – iOS 10.0.2 imi convine pe iPhone 6.

  2. Nu se dezminte Apple. Era de asteptat. Raman la ios 10 dintr un singur motiv, sa pot folosi apple watch cu ios 3. Alt motiv nu as avea, cu i6s plus si ios 9.3.5 apple watch nu poate fi upgradat la ios 3.

  3. Sebi poți șterge din setări iOS 10!
    Ca să-l ștergi intri in configurări>general>utilizare stocare și iCloud>gestionare stocare și o să-ți apăra acolo iOS 10 descărcat și îl ștergi

  4. Dacă vrei să nu mai primești niciodată mesajul să faci update mergi în Settings>General>Restrictions>Enable Restrictions >Websites>bifezi Limit adult content>Never allow – Add a website și scrii următoarele două site-uri: mesu.apple.com> Done și apoi appldnld.apple.com>Done . Asta-i tot.