Google smartwatch va fi lansat in 2017

Compania Google isi va lansa primele smartwatch-uri la inceputul anului viitor, conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute de la o sursa de incredere. Celebrul evleaks a anuntat ca smartwatch-urile Google, prezentate pentru posibila lansare anul acesta, vor ajunge pe piata abia la inceputul anului viitor pentru utilizatorii globali.

Conform lui evleaks, Google va lansa Android 2.0 impreuna cu aceste noi ceasuri inteligente, ele urmand a fi prezentate in primul trimestru fiscal al anului 2017. Vorbim despre 3 luni in care cei de la Google ar putea lansa oricand cele doua ceasuri inteligente, ele urmand a concure direct cu Apple Watch, cel mai bine vandut smartwatch de pe piata.

Cele doua smartwatch-uri Google au numele de cod Marlin si Sailfish, ele avand ecrane circulare de dimensiuni diferite, asa cum sunt mai toate smartwatch-urile Android. Acestea vor fi primele ceasuri inteligente dezvoltate de catre compania Google, iar ele vor intra in categoria premium, cu preturi pe masura curajului celor de la Google.

Google a lansat smartphone-urile Pixel ca si competitoare ale iPhone, iar aceste smartwatch-uri vor avea exact acelasi rol incepand cu prima parte a anului viitor. E greu de spus cat succes vor avea aceste ceasuri inteligente ale Google, insa exista posibilitatea ca ele sa genereze vanzari mai mari decat cele ale Samsung, Sony sau Motorola.

google-smartwatch

5 COMENTARII

  1. Va fi un proiect exact ca si al celorlalte companii.
    Nici Apple, nici Motorola,Samsung samd nu au avut succes, toți au ieșit financiar în pierdere,nu și-au acoperit costurile. Au încercat marea cu sarea si apoi s-au liniștit. La fel va păți si Google , ca roata a fost inventată si altceva extraordinar nu mai au ce mai prezenta fata de concurenta.
    La un preț comparabil cu un smarphone,cine ar mai cumpăra așa ceva? Ce utilitate are să-l dai jos în fiecare seară și să-l pui la incarcat?
    Unii au cumparat din curiozitate,altii pt. “imagine”, insa prea putini il cumpăra din necesitate. Din aceste motive si acest proiect Google este un esec premeditat.