eMAG vinde iPhone SE la 1799 LEI astazi

In cadrul campaniei eMAG IT & Mobile Days puteti cumpara iPhone SE la pretul de doar 1999 LEI din aceasta pagina, el fiind cu 150 LEI mai mic decat cel practicat in Apple Store Europa. Daca aveti incredere in cei de la quickmobile, atunci in aceasta pagina il gasiti la 1899 LEI la ei, deci cu 250 de LEI mai ieftin decat in Apple Store Europa, diferenta fiind considerabila.

Saptamana trecuta iPhone SE era vandut de catre eMAG la preturi de minim 2100 LEI, deci vorbim despre o reducere substantiala de care ar fi bine sa profitati astazi, chiar daca alegeti sa-l cumparati de la quickmobile. Diferenta de pret fata de magazinele Apple din Europa este atat de mare incat nici nu merita sa va ganditi sa mai cumparati unul de acolo decat daca aveti deja pe cineva in strainatate.

iPhone SE a fost lansat de catre compania Apple la inceputul acestui an si eMAG il are la reducere de ceva vreme, el fiind foarte cautat de catre foarte multi fani. iPhone SE are componente combinate ale iPhone 5S si iPhone 6S, performantele sale fiind identice cu cele ale celui din urma smartphone, desi diferenta de pret dintre ele ste de aproximativ 50% in momentul de fata.

eMAG vinde iPhone SE la 1799 LEI astazi

Daca nu va este frica de produsele resigilate, atunci in aceasta pagina puteti gasi iPhone SE la pretul de 1799 LEI, deci cu 200 LEI mai mic decat cel standard la eMAG, dar si cu 350 LEI mai mic decat cel din Apple Store. Vorbim despre un produs care a fost returnat la magazin, dar care beneficiaza in continuare de garantia unui produs nou, asa ca nu veti avea probleme cu el.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti iPhone SE la eMAG la pretul de 1999 LEI, in aceasta pagina il gasiti la QuickMobile la pretul de 1899 LEI, iar in aceasta pagina il gasiti in categoria resigilate a eMAG la pretul de 1799 LEI.

emag-iphone-se-reducere-quickmobile