Prima Pagina iOS 10 iOS 10.1 public beta 4 – cum il instalezi pe iPhone si...

iOS 10.1 public beta 4 – cum il instalezi pe iPhone si iPad

6

iOS 10.1 public beta 4 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple impreuna cu iOS 10.1 beta 4, cei din Cupertino oferindu-le tuturor posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch optiunea de a-l instala. Din pacate, cei de la Apple nu ofera si detalii cu privire la noutatile pe care le aduce iOS 10.1 public beta 4, asa ca din pacate nu stim schimbarile oferite.

Principala noutate oferita de catre iOS 10.1 este functia Portret pentru camera iPhone 7 Plus, insa separat de atat nu avem alte schimbari notabile pentru terminale. In aceasta idee, daca veti instala iOS 10.1 public beta 4  nu veti observa vreo diferenta fata de versiunea anterioara, cel putin in ceea ce priveste functionalitatea oferita pentru iDevice-uri.

Inainte sa urmati aceasta procedura, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

Instaleaza iOS 10.1 public beta 4 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.1 public beta 4 pe iPhone si iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La final, veti avea iOS 10.1 public beta 4 gata instalat in iPhone, iPad si iPod Touch si va veti putea bucura de tot ceea ce ofera compania Apple prin aceasta actualizare. Daca veti face un backup in acest build, este bine sa stiti ca nu-l veti putea folosi decat in acealasi build, sau intr-unul superior oferit de catre compania Apple.

ios-10-1-public-beta-4-instalare