Iti schimbi numele si primesti iPhone 7 gratuit

Ucrainienii pot primi iPhone 7 gratuit daca decid sa isi schimbe numele in cel al noului produs vandut de catre compania Apple.

Fanii inraiti ai iPhone 7 care nu au bani sa-si cumpere terminalele au parte de o promotie foarte interesanta din partea unui mare retailer din Ucraina, acesta oferindu-le posibilitatea de a primi gratuit terminalul. Magazinul Allo.ua a gandit o campanie extrem de interesanta pentru ucrainienii care sunt fani ai iPhone 7, ea implicand totusi o schimbare foarte mare pentru ei.

Mai exact, toti fanii iPhone 7 care isi schimba numele in sapte au ocazia de a castiga un iPhone 7 gratuit oferit de catre lantul de magazine Allo.ua. Pentru ca un client sa beneficieze de aceasta campanie, el trebuie sa isi schimbe numele in Sim iPhone, adica iPhone Sapte in ucrainiana, deci persoana trebuie sa renunte complet la numele sau.

Desigur ca procedura legala de schimbare a numelui nu este simpla si nici gratuita, insa magazinul va oferi terminalul iPhone 7 in schimbul unei grivne ucrainiene. Cei de la Allo.ua ofera practic terminalul gratuit clientilor, valoarea grivnei fiind nesemnificative pentru client, insa se stie doar ca terminalul are culoarea neagra, spatiul de stocare nefiind specificat.

Clientul trebuie sa se identifice in magazin cu un document oficial emis de catre autoritatile din Ucraina, asa ca ramane de vazut cati se vor incumeta sa treaca prin intreaga procedura. In aceasta idee, e putin probabil ca multe persoane sa doreasca sa profite de aceasta promotie, insa cei care o vor face, vor avea foarte multe de castigat de pe urma sa.

iphone-7-gratis-nume1